Zafer için kontrol şart

Son lig maçında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup eden Galatasaray için bu karşılaşma beklenenden daha kolay geçti. Sarı-Kırmızılılar farklı kazanırken takım halindeki mücadelelerinin yanı sıra birçok oyuncunun göstermiş olduğu başarılı performans da alkışı hak etti. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Okan Buruk'un takımı bu kez Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Galatasaray her ne kadar sıkışık ve zorlu fikstürü geride bıraksa da Kasımpaşa maçının son derece çetin geçeceği muhakkak.

Haberin Devamı

Kadroda bu kez zorlanacak

Bu 90 dakikada Okan Buruk'u en çok zorlayacak noktaların başında savunmadaki eksikler geliyor. Abdülkerim belirsizliği devam ederken Sanchez'in sakatlığının sürmesi nedeniyle sahada olamama durumları Buruk'u bu bölgede bir kez daha zorunlu değişikliğe götürecek. Bu durum tecrübeli hoca için rutin bir hâl alsa da 11'i kurmakta zorlanacaktır.

Defansta açık veriyorlar

Ligin iyi takımlarından biri olan ev sahibi ekip gol yollarında son derece etkiliyken defansında da bir o kadar açık verebiliyor. Aslında bu istatistik Galatasaray'ın seveceği türden olsa da Sami Uğurlu'nun takımının yüksek temposu her rakibine sorun çıkarabilecek türden. Buruk ve öğrencileri, Çaykur Rizespor mücadelesinde olduğu gibi maç boyunca kontrolü kendisinde tutmayı başarırsa sorun yaşamayacaktır.