Cim Bom'da moraller yüksek

Galatasaray, derbiye son derece moralli çıkıyor. Zorlu maça tam kadro çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte eksik oyuncu da bulunmuyor. Okan Buruk ve öğrencilerinin kendi evinde çok daha etkili olduğunu da unutmamak gerekir.

Haberin Devamı

Ligin son bölümünü hatasız geçen Galatasaray, derbiye son derece moralli çıkıyor. Galip gelmesi ya da berabere kalması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı-Kırmızılılar'da eksik oyuncu bulunmuyor. Zorlu maça tam kadro çıkılmasının yanı sıra formda oyuncu sayısının da fazla olması Galatasaray'ın büyük avantajı olarak görülüyor. Tabii ki Okan Buruk ve öğrencilerinin kendi evinde çok daha etkili ve başarılı olduğunu unutmamak gerekir. Rakibine oranla birçok avantaja sahip olan Galatasaray'da yönetim, taraftar ve oyuncular kenetlenmiş durumda. Sarı- Kırmızılılar'ın sezon boyu gösterdiği başarılı performansı derbide de sürdürürse sahadan istediğini alması sürpriz olmaz.

YORUM YAZ Sıradaki haber yükleniyor... Cim Bom'da moraller yüksek - Metin Karabaş MENÜ BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE GALATASARAY TRABZONSPOR Futbol