Unutma patron sensin

14-28 mayıs seçimleri sonucu Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı, partisi de yeniden iktidar oldular. Göreve başlamadan, ilk iş TBMM'de Anayasa gereği yemin ettiler.

"Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine and içerim" diye yemin ettiler.

Sayın Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri o makamlara gökten inmediler. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası gereği halkın, yani senin verdiğin oylarla seçilerek geldiler. Bu oyları kim verdi Halk, yani sizler .... Sizler oy vermeseniz, ne Cumhurbaşkanı ne de AKP milletvekilleri o makamlara gelebilirler miydi
Artık şunu iyi bil !!

31 Mart'ta
PATRON SENSİN"

Madem patron sensin, öyle ise iktidara , 4 yıldır çektiğin yokluk ve yoksulluğun sorumlusuna neden sormuyorsun

Bu enflasyonu kimin yarattığını
Bir kilo kıyma için sabahın 04.00'ünde kuyruğa sokanın kim olduğunu
Ucuz halk ekmek almak için saatlerce kuyrukta kimin beklettiğini
Neden seçtiklerim saraylarda oturup keyif çatarken, onlara yetki veren bizler neden yokluk ve yoksulluk içindeyiz
Okluk ve Ahlat'taki saraylara ayrılan bu yılki tahsisat ne kadar
Sarayın günlük masrafının ne olduğunu
Cumhurbaşkanlığına ait kaç adet uçak olduğunu