Güç demokrasidedir

Yerel seçim yaklaştıkça, özellikle Cumhur ittifakı ortakları öyle can acıtıcı söylemlerde bulunuyor ki inanılmaz. Zaten toplum adeta ikiye ayrılmışken, yaptığınız bu benzetmelerle toplumu daha da geriyorsunuz.
Efendiler, ne yapmak istiyorsunuz Ülke ekonomik, sosyal ve siyasi bir sarmalın içine düşmüş, dış dünya ile ipleri koparmış, gittikçe yaklaşan korkunç bir fırtınanın eşiğinde. Sizlerde, hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi konuşmalar yapıyorsunuz. Yerel seçimler varmış, nasıl eder, yalan, yanlış yakıştırmalar yaparak seçim kazanırızın peşindesiniz.

"Bu seçim bir yerel seçim değil, gelecek Türkiye'sinin rejimini belli edecektir".

Her şeyin birbirine karıştığı bir dönemde, siyasetçileri de anlamak mümkün değil. Geçmişte birbirlerine inanılmaz yakışıksız söylemler söyleyip, bugün aynı ittifakta buluşanlar. Millet ittifakı deyip seçimlere girip, seçim sonucunda birbirlerine söylemediklerini bırakmayanlar!!! Tüm bunları izleyen seçmenin neler düşündüğünü tahmin edebiliyor musunuz
Halk şu anda ülke siyasetini ibretle izliyor ve söylenenleri işittiğinde gelecek için umutsuzluğa düşüyor.
Sayın Bahçeli, "Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. Türkiye muhaliflerinin esaretine girmiştir. Atatürk'ün CHP'si nerede, bugünkü CHP nerede" diyor. Sayın Mansur Yavaş içinde "Ankara için herhangi bir çalışmasının olmadığı, Belediye kaynaklarını bölücülüğe, bölücülere, teröristlere ve parti içi çıkar çevrelerine sevk edenlere milletimiz mutlaka hesap soracaktır" diyor.
Ülkem insanı, Dünya'da örneği olmayan bir ekonomi yönetimi sonucu oluşan yokluk ve yoksullukla kavrulurken, siyasilerin söylemleri sonucu iyice çaresizliğe düşüyor. Hal böyle iken, neler söyleyerek toplumu biraz olsun rahatlatmak yerine, devamlı ağır söylemler kullanarak neyi hedefliyorsunuz
Demokrasi gereği, birbirimizin siyasi inancınıza saygı duymamız kaçınılmaz.
Sayın Genel Başkan, geriye dönüp öz eleştiri yapıyor musunuz Cumhur ittifakı ortağı olmadan, Sayın Erdoğan için neler söylediğiniz arşivlerde. Ne oldu da ittifak ortağı olduktan sonra bu tür konuşmalar yapıyorsunuz.
Her siyasi partide olduğu gibi CHP'nin de eksikleri ve bizimde eleştirdiğimiz yönleri var. Onlarda yanlış yapıyor ve siyasi söylemlerinde ölçüyü kaçırıyorlar.
Sayın Bahçeli, geçmişte iki seçimde MHP parlamento dışında kalmasın diye oy vermişliğim var...
Sayın Genel Başkan, ne olur sokağın sesine biraz olsun kulak verseniz. Sokak bizim için ne diyor deyip dinleseniz.
Ben aracı olup sokağın sesini sizlerle paylaşayım. Sokak soruyor