Fenerbahçe, hafta sonu bir seçim yaşadı. Başkan ve yönetim değişti. Normalde işlerine bakması gereken futbolcular, Ali Koç'tan daha fazla etkilendiler sanki bu değişimden. Kasımpaşa beraberliğinden sonra iddia edilenler ne kadar doğru bilinmez ama kafa karıştırıcı.
Sadece futbolcular değil kafası karışık olan belli ki... Teknik direktör Domenico Tedesco'nun Dinamo Zagreb maçı 11'inin dizilişi, rakibi analiz etmek ile bile açıklanamaz. Bu dizilişle kafadan Semedo, Kerem, Asensio ve En Nesyri'yi etkisiz hale getirdi hoca.
Semedo, orta sahada oynarken Çağlar, onun gerçek yerini doldurmaya çalışıyor, Fred ve İsmail yedek oturuyordu. Hırvat takımına saygı duymakla birlikte bu kadar da çok değişikliğe değer miydi Rakibin değil Fenerbahçeli futbolcuların kafası karışmış gibiydi.
Tabii ki işlerin kötü gitmesi ve 2-1 yenik duruma düşülmesiyle normale dönüldü. Ama he deyince de tempo kazanılmıyor. Üstelik de rakibe skor üstünlüğü verilmişken.
Fenerbahçe'nin Tedesco yönetiminde arka arkaya oynadığı maçlarda, "İlk maçların hele hele kendi kurmadığı takımla günahı olmaz". Eyvallah da dün geceki maçta Dinamoluları bile şaşırtan "cinlikler" ona yazılır. Aykut Kocaman ve İsmail Kartal iddiaları doğru mu bilinmez ama Tedesco'nun bazı hamleleri lehine not edilmiyor.