Ergen kartolozlar voleybol maçında

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayınında ekranlara gelen bir kadının görüntüsü sosyal medyada elden ele yayıldı.
Hadi, hormonlarının kontrolündeki ergenlerin bir kadının derin dekoltesine takılmasını anlarız. Ancak medyanın kart horozlarının, koca koca siyasetçilerin ağızlarından akan sular eşliğinde yaptığı yorumlara ne buyurulur
Günlerce kahkahalar eşliğinde, habersiz şekilde çekilmiş görüntüleri üzerinden bir kadını lime lime ettiler. Kocasını da işin içine katıp insanları teşhir ettiler.
Yozdil gibi geçkin ergenlerin bir motivasyonu da görüntülerin TRT'de yayınlanmasıydı.
Zira TRT tartışmalar büyünce, "Canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir. Biz ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları, ABD'li yayın kuruluşunun ilettiği bu görüntüleri müdahale imkânı olmaksızın ekrana yansıtmıştır" şeklinde bir açıklama yaptı.
Hiçbir şey demeseler, konu uzadıkça tatmin olan hırbo grubu daha mı az tahrik olurdu bilemiyorum ama açıklama sonrasında şöyle yorumlar yaptılar:
"Kadın bedenine saygısızlık", "TRT'den memeye tahammülsüzlük", "Hani nerede özgürlük", "Taliban zihniyeti!"
Belli ki kadının teşhirci olduğunu düşünüyorlardı.
Derken günlerdir kolektif tacize uğrayan kadının avukatı, "Saldırganlar, müvekkile çok sayıda cinsel ve hakaret içerikli mesajlar atmış, büyük hesaplar tarafından paylaşılan gönderilerin altında adeta fantezilerini anlatmaya başlamışlardır" diyerek yargıya başvurmasın
Görüntülerle ilgili yayın yasağı kararı çıktı. Şimdi kadına da mı Talibancı diyecekler
Evet, düşen libidonun ağza vurduğunu biliyoruz da bu toplu taciz olayında feministleri, kadın derneklerini erilleştiren, sessizliğe gömen ne onu anlamadık.


İSRAİL, BOKO HARAM'LA BİRLİKTE KARA LİSTEDE
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'in Washington'daki askeri ataşesi Tümgeneral Hedi Silberman'a, DEAŞ, El Kaide ve Boko Haram gibi terör örgütlerinin yanı sıra İsrail'i de "çatışma bölgelerindeki çocuklara zarar veren ülke ve örgütlerin" yer aldığı kara listeye dâhil etmeye karar verdiğini açıkladı.
Gazze'de her 10 dakikada bir çocuk öldüren veya yaralayan İsrail ordusu, gelecek hafta yayınlanacak kara listede yer alacak. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama onca tehdidi göğüsleyip kararın çıkartılması için şahsi çaba harcayan Guterres'i tebrik ediyoruz.


'ZUCKERBERG DE ALDIYDI AMA...'
Pandemide moda olan Metaverse balonu patladı. Sanal evrende arsa alarak köşeyi dönmeyi düşünenlerin 50 milyar doları buhar oldu. Mark Zuckerberg'den sonra en çok parayı Türklerin (1 milyar dolar) kaybettiği söyleniyor.