23 Mayıs'ta boşanıyorlar

Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan, 23 Mayıs'ta tek celsede boşanıyor. İki yıllık evli çiftin bir oğlu var...

İki yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan ile nikâh masasına oturan Nihat Doğan'ın evliliği bitiyor. Çift, 23 Mayıs'ta Çağlayan Adliyesi'nde görülecek olan duruşma ile tek celsede boşanacak. Bir oğlu olan çift, boşanma öncesi nafaka ve tazminat konularında anlaşmış. Doğan, eşine oğluyla oturması için bir ev vermiş. Haberin çıkmasının ardından Arzu Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı doğrulamıştı.


Bu ayrılık, daha önce de çiftin gündeme geldiği bir sürecin sonucu aslında... Hatırlarsanız, haberi ben yazmıştım. Nihat Doğan'ın "Aman Güzel Yavaş Yürü" adlı şarkısının klip çekimlerinde bikinili mankenlerin yer alması, eşinin tepkisini çekmiş ve bu durum evden ayrılmasına neden olmuştu.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Sezonu açıyor

Türkiye'nin ilk Fransız festive restoranı ve kulübü Bagatelle Restaurant ve Beach Club, Bodrum'da Yalıkavak Marina'da 1 Haziran'da sezonu açmaya hazırlanıyor. Bagatelle Bodrum Executive Chef Gökhan Sorguç liderliğindeki ekip, Michelin yıldızlı mekânlarda edindikleri derin bilgi ve tecrübeleri Bagatelle Bodrum'un menüsüne taşıyor.

30. yılını kutluyor

Türkiye'nin ilk AVM eczanesi olan Akmerkez Eczanesi, 30'uncu yılını kutluyor. Kurucusu Adile Özdağ'ın dostluk ve güven kavramını hep ön planda tutması sayesinde birçok ünlü ismin de vazgeçemediği bir mekân oldu. Açıldığı günden bu yana ziyaretçileri Akmerkez Eczanesi'ni sağlık konusunda çözüm noktası olarak gördü. Akmerkez Eczanesi'nin 30'uncu yıl kutlamaları, 14 Mayıs'ta Eczacılar Günü'nde yapılacak bir gala ile başlayacak.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Doğanın tadını çıkardılar

Rixos Premium Göcek, Well Self etkinliği ile unutulmaz bir deneyime ev sahipliği yaptı. Sude Burcu'nun öncülüğünde gerçekleşen etkinlik, kendi alanlarında başarılı 13 ünlü influencer'ı bir araya getirdi.