Cemiyet hayatından renkli tatil anıları

Cemiyet hayatının tanınmış simaları, bu yıl da 9 günlük bayram tatilini fırsat bilerek sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirmeyi tercih etti. İşte, tatil rotalarıyla dikkat çeken ünlü isimler...

Hacı-Nazlı Sabancı çifti, kızları Arzu Alara ile birlikte bayram tatilini Paris'in romantik atmosferinde geçirmeyi tercih etti. Seyahatsever çift, minik kızları nedeniyle şimdilik kısa sürede gidip gelebilecekleri rotalar tercih ediyor belli ki...

Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın çifti, üç kızı Derin, Duru ve Doğa'yla birlikte bayram tatili için Phuket'e giden isimlerden oldu.

Dila Tarkan ve eşi Dağhan Doğruer, bayram tatilini Japonya'da geçiriyor. Çift, Kyoto ve Tokyo'nun tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret etti.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı, Miami'de Madonna konserine katılarak müzik dolu bir tatil geçirdi. Anne-kızın bu eğlenceli deneyimi, tatilin unutulmaz anıları arasındaydı.

Defne Samyeli, bu bayramı huzurlu bir şekilde Seyşeller'in berrak sularında geçirerek stresten uzaklaşmayı tercih etti. Doğanın kucakladığı bu adada takipçileri için birbirinden güzel pozlar verdi.

Derin Mermerci, kızları Mila ve Lal ile Paris'e gitti. Mermerci, burada New York'ta yaşayan ablası Yosun Reza ve yeğenleriyle bir araya geldi.

Oya İdil Gençoğlu ve ailesi, Paris'in sanatsal ve tarihi dokusunu keşfederken bir yandan da lezzetli Fransız mutfağının tadını çıkardı. Şehrin romantik havasında geçen tatil, ailenin birlikte güzel vakit geçirmesine olanak sağladı.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Burak-Melis Hatipoğlu çifti Belek'te golf oynamanın keyfini yaşadı.