Sürprizaşkbitti!

Türkiye'nin voleybol sahnesinin parlayan yıldızlarından Vakıfbank'ın smaçörü Zehra Güneş ileEyüpspor'unyetenekli kalecisi Berke Özer'in yaklaşık 6 aydır devam eden ilişkisi sona erdi. İkilinin ayrılığının nedeni ise yoğun spor programları oldu.

Zehra Güneş ve Berke Özer'in aşklarına kamuoyuna ilk ben duyurmuştum hatırlarsanız vebu haberspor gündemine bomba gibi düşmüştü.
Ancak her ikisinin de kariyerlerindeki yoğun tempo, ilişkilerine yeterince vakit ayıramamalarına neden oldu. Özellikle antrenmanlar ve maçlar arasındaki sıkışık program, genç sporcuların birbirleriyle zaman geçirmesini zorlaştırdı.
Çiftin ayrılık kararını kabul etmelerindeki temel neden ise kariyerlerine odaklanmayı seçmeleri olmuş. Hem Zehra Güneş hem de Berke Özer, spor kariyerlerini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Malum Zehra Güneş, A Milli Kadın VoleybolTakımı ilebu yaz Paris Olimpiyatları'na katılacak ve müthiş bir hazırlık süreci var önünde.İkisi de henüz çok genç,tamamen işlerine konsantre olmak istemeleri çok anlaşılır. Her ikisine de başarılar dilerim.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Aşk dolu paylaşım

Bir süredir birlikte olan cemiyetin ünlü ismi Allan Hakko veinfluencerSelin Yağcıoğlu'nun ilişkisi tam gaz devam ediyor.

Hakko, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile birlikte köpeğiKira'nınuyurken çekilmiş sevimli bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına"MyGirls"(Benim Kızlarım) notunu düşen Hakko, aşkını gözler önüne serdi.Bu romantik paylaşıma SelinYağcıoğlu'ndanyanıt gecikmedi! Güzelinfluencer, spordan sonra yorulduğunu söyleyerek, "İçim geçmiş" dedi. Çiftinbuaşk dolu anları, sosyal medyadadayakından takip ediliyor.

Romantikbayramtatili

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Erdinç Acar ve sevgilisi Gizem Çetin, baharın gelişiyle birlikte romantik bir tatil için Miami'yegidiyor.