Rami Malek İstanbul'dan 'çarık' aldı

Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek, "The Amateur" filminin çekimleri için geçtiğimiz hafta İstanbul'a geldi.

Çekimler bittikten sonra birkaç gün daha İstanbul'da kalan ünlü oyuncu, şehrin tarihi yerlerini gezip alışveriş yapmış.
Queen grubunun solisti Freddie Mercury'yi canlandırdığı rolüyle Oscar kazanan başarılı oyuncunun, İstanbul'da tek bir kare fotoğrafının olmamasına şaşırmıştım.

Ta ki bir kare fotoğrafı ben bulana kadar! Geleneksel Türk tasarım sanatından ilham alan Turkish Modern'ın Tomtom'daki mağazasına uğrayan Rami Malek, markanın 'Rafiks' adlı ünlü çarıklarından almış bol bol. Markanın kurucusu Şeyda Doğan Carter'ın ağırladığı Malek, hem kendisine hem de sevdiklerine çarık almış.


strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Meşhur evinden çıktı Kalamış'a taşındı

"Taş Kağıt Makas" dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Ozan Güven, çok göz önünde olan Levent'teki evini terk etti.

Ozan Güven, basının yoğun ilgisinden bunalarak Levent'teki evinden Anadolu Yakası'nın Kalamış semtine taşındı. Güven'in taşınma kararının arkasında, kendisine dair basında çıkan haberlerin yarattığı baskının etkili olduğu söyleniyor.

Güven'in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hâlâ yargılanması ve yakın arkadaşı Cem Yılmaz'la aynı sokakta oturuyor olması, gazetecilerin ilgisini bu sokağa çekmiş durumdaydı.

Ozan Güven de bu nedenle radikal bir karar alarak karşı yakaya taşındı.

Bu arada ünlü oyuncu, 3 yıl aradan sonra yeniden ekranda olacak. Kanal D'nin iddialı dizisi "Taş Kağıt Makas"ta Güven'e Hande Ataizi, Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Burak Yörük gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik edecek. MF Yapım'ın imza atacağı dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan var.Senaryo ise Uğraş Güneş'e ait.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Parlayan yıldızıyla dikkat çekiyor

Londra'da eğitim sürecini tamamlayarak adını duyuran Lorin Merhart, "Çukur" dizisindeki Kutay karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Başta Sundance Film Festivali olmak üzere birçok prestijli festivalde ödül kazanan, "The Criminals" adlı kısa filmde gösterdiği performansla 'en iyi erkek oyuncu ödülü' aldı.


Türkiye'de de birbiri ardına başarılı işlere imza atan Merhart, şimdi Abdullah Oğuz'un yönettiği "Zaferin Rengi"nde Arif karakteriyle beyazperdede olacak.
Merhart'ın ressam Tülin Onat'ın torunu olduğunu da hatırlatayım...

Alnına Dilara'nın adını kazıttı!