Karma sergiye seçildi

Sanatçı ve moda tasarımcısı Emre Ertürk'ün küratörlüğünde gerçekleşen, Ressam Sara Özsarfati'nin ilk kişisel sergisi olan "Odaklanma", La Galeri d'art La Visione'da renkli bir organizasyon ile açılmıştı.

Başarılı geçen serginin ardından, doğanın ve insanın derinliklerine inmeyi teşvik eden iki eser, her sanatçının hayallerini süsleyen bir platform olan Four Seasons Hotel'de düzenlenen karma sergiye seçildi.

Sara Özsarfati'nin eserleri, sanatın sınırlarını zorlayarak, izleyicilere derin bir düşünme ve keşif yolculuğu yaşatmaya devam ediyor.


EmreErtürk -SaraÖzsarfati


Müge Sırmabıyık
MügeArnas
ArzuKunt
Aslıgül Atasagun
ElifEren -GülserenEren

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Havalimanında ramazan heyecanı

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden İGA İstanbul Havalimanı, kültürlerin buluşma noktası olarak ramazan ayını yolcularla birlikte karşılıyor. Terminalde kurulan "Ramazan Köyü" ile "nerede o eski ramazanlar diyenleri" nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

İslam dünyasının heyecanla beklediği mübarek ramazan ayı boyunca, Dış Hatlar bölgesinde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapılacak. Çocuklu aileler aynı zamanda giden yolcu katına kurulan lunaparkta, atlı karınca, dönme dolap, gondol ve trambolinde vakit geçirebiliyor.