Efsane izdiham yaşattı!
Yeni sezonda Kanal D'de "Güzel Aşklar Diyarı" isimli diziyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, İzmir'de verdiği halk konserinde 100 bin kişilik alana sığmadı.
19 yıl aradan sonra ilk kez bir halk konseri veren Mahsun Kırmızıgül, İzmir'de adeta fırtına estirdi. İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen konsere 7'den 77'ye binlerce kişi akın etti. 100 bin kişilik kapasiteye rağmen büyük bir izdiham yaşandı; birçok hayranı alan dışında kalarak konseri izleyemedi.
Sahnede oldukça mutlu görünen Kırmızıgül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na seslenerek, "Sayın başkanım, bu alana sığamadık, bir dahaki sefer bize daha büyük bir yer verin" dedi. İki buçuk saat sahnede kalan efsane sanatçı, muhteşem performansıyla geceye damgasını vurdu.
Büyük gurur
strong class'read-more-detail'Haberin DevamıBaşarılı spor spikeri Damla Uğurtürk, bu yaz boyunca Almanya'da düzenlenen Euro 2024'te Milli Takımımızı yakından takip etti. Turnuvanın tüm heyecanını izleyicilere aktaran Uğurtürk, ardından Paris Olimpiyatları'nda da görev alarak, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birinde olay yerinden bildirdi. CNN Türk ekranlarının yanı sıra Instagram gibi yeni medya platformlarında da aktif olan Uğurtürk, takipçilerine yaşanan atmosferi tüm detaylarıyla yansıtarak sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Bu başarılı performansı, Kıbrıs'ta düzenlenen International Summit Awards'da "Yılın En İyi Dijital Spor Spikeri" ödülüyle taçlandırılarak, sektördeki yerini bir kez daha kanıtladı.
Şaman Durek'in Hande Yener anısı
Geçtiğimiz hafta Norveç Prensesi Martha Louise ile evlenerek dünya magazin gündemini sallayan ABD'li Şaman Durek'in bir dönem Türkiye'de yaşadığını ve Türk dostları olduğunu yazmıştım. Durek'in, Türkiye'deyken Hande Yener'in "Yalanın Batsın" klibinde oynadığını konuşulmaya başlamış.
strong class'read-more-detail'Haberin Devamı