Diz ameliyatına astrolojik ayar!
"Merkür retrosunda bıçak altına yatmam" diyen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, yeni ameliyat tarihini doktoruyla değil, astroloğuyla belirledi.
Ekranların sevilen yüzü Aslı Bekiroğlu, dizindeki menisküs sorunuyla baş etmek üzere ameliyat kararı aldı ama... Önce astroloğuna danıştı! Evet, çocuğunun doğum tarihini sorup sezaryen gününü belirleyeni, düğün tarihini yıldızlara göre planlayanı duymuştum ama menisküs ameliyatı için astrolojik danışmanlık alan ilk ünlü Aslı Bekiroğlu oldu bence!
Gökyüzüne fazlasıyla inanan oyuncu, "Merkür retrosunda bıçak altına yatılmaz" diyerek operasyonu daha "uyumlu" bir tarihe erteledi. Astroloğunun "O gün Mars'la Ay ters açı yapıyor" uyarısını dikkate alan Bekiroğlu, sağlığı kadar gezegenlerin enerjisini de önemsedi.
Haberin DevamıYakın çevresi onun bu kararı için "Şaşırmadık, Aslı'nın hayatında burçlar hep başrolde" derken, ben de bu kararını tebessümle karşıladım doğrusu. Sonuç mu Menisküs belki biraz daha bekleyecek ama yıldızlar hizalanınca Aslı Bekiroğlu sahalara çok daha güçlü dönecek gibi!
Baharın tadını çıkardılar
Cemiyet hayatının zarif isimlerinden Çağla Bostancı, kızı Lâl Bostancı ile Bebek sahilinde objektiflere takıldı. Saint Joseph Lisesi'ni bitiren Lâl, yakında İngiltere'de Manchester Üniversitesi'nde bilgisayar bilimi eğitimine başlayacak.Bahar güneşinin tadını çıkaran anne-kız, samimi halleri ve birbirlerine olan benzerlikleriyle ilgi gördü. Keyifli bir yürüyüşle baharın gelişini kutlayan ikili, Bebek'te neşeli anlar yaşadı.
Örnek uygulamalar
İrem Doğay, Kuşadası'nda marka koordinatörlüğünü üstlendiğiAquaFantasy Hotel ve TUI BlueEphesusHotel'de doğa dostu projeleriyle dikkat çekiyor. Yemek artıklarını sokak hayvanları için değerlendiren Doğay, karbon ayak izini azaltmak için bisiklet kullanımını teşvik ediyor. Otelin tarım arazisinde üretilen meyve ve sebzeler, doğal gübrelerle yetiştirilerek misafirlere ikram ediliyor.