Demet Özdemir 'kulüpçü' oluyor!

Ekranların ünlü oyuncusu Demet Özdemir, kazandığı paralarla eğlence hayatına giriyor. Özdemir, üç ortakla gece kulübü açarak işletmecilik yapacak.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, eğlence sektörüne adım atmaya karar verdi! Kazandığı paraları işe dönüştürerek, oyuncu arkadaşı Anıl Çelik ile Esnaf'ın ortakları Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan ile birlikte Maslak'ta 300 metrekarelik bir mekân açmaya hazırlanıyor.


Feyzan Cihan -Atilla Bingöl

Bu mekân, sıra dışı bir gece kulübü, daha doğrusu müzikhol olarak hizmet verecek. Demet Özdemir ve ortakları, dünyaca ünlü starları İstanbul'a getirerek, gece eğlencesine farklı bir soluk katacakları bu proje için heyecanla çalışıyor.


Anıl Çelik

Güzel oyuncunun işletmeci olarak yeni bir kariyere adım atması, hayranlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor. Eğlence dünyasındaki bu yeni macera, Demet Özdemir'in kariyerindeki bir sonraki büyük adım olabilir. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Vefa, sadece bir semt adı!

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, "Golden Opulence" sergisi, kitap ve belgesel projesiyle kutluyor.
Marka, 50. yıl kutlamaları çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da görkemli bir gala yaptı.


Beymen'in bünyesinde bulunduğu Mayhoola for Investments LLC CEO'su, Valentino ve Balmain'in Yönetim Kurulu Başkanı Rachid Mohamed Rachid ve Beymen Group CEO'su Elif Çapçı'nın ev sahipliğinde yapılan davete, moda ve sanat dünyası adeta aktı.
Herkes vardı ama bilin bakalım kim yoktu Bu sergi için gecesini gündüze katarak çalışan, Beymen'in efsanevi artistik direktörü Murat Türkili yoktu. Türkili, bir süre önce Beymen'le yollarını ayırmıştı. Fakat markaya bu kadar emek veren bir ismi çağırmamak olmamış bence. Nitekim kendisi de bir sosyal medya postuyla duygularını paylaştı: "Vefa, sadece İstanbul'da bir semt adı değildir."

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı


Murat Türkili

Atatürk sevgisi

Oyuncu ve iş kadını Gülseven Yılmaz, Los Angeles'ta düzenlenen "Atatürk" filminin galasına katıldı. Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle yapılan galaya Kaliforniya'da hayatlarına devam eden spor, sanat ve iş dünyasında da katılım oldu.

Oyunculuk kariyerine ara vererek Los Angeles'a taşınan Gülseven Yılmaz, iş yoğunluğu nedeniyle pek davetlere katılmadığını ama konu Atatürk olunca prensiplerini yıktığını söyledi. Sony stüdyolarında gerçekleşen galaya kırmızı kıyafetiyle katılarak göz doldurdu.