Boşanma sonrası takı krizi!

Mayısta9 aylık evliliklerini bitiren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arasında takı krizi çıktı. Koç, protokole uymayarakeski eşine,düğünde takılan takıların sadece bir kısmını vermiş!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde görkemli bir düğünle evlenmiş, ancak sadece 9 ay sonra boşanma kararı almışlardı.

Çift, medeni bir şekilde boşanmış, birbirleri hakkında kötü söz söylememiş ve "Demek ki böyle de ayrılmak mümkünmüş" dedirtmişti.

Fakat geçtiğimiz günlerde aldığım birhaberegöre, Oğuzhan Koç'un boşanma protokolüne tam uymadığını öğrendim.

İddiaya göre, düğün sırasında Demet Özdemir'e takılan mücevherler ve takılar, Oğuzhan Koç'ta kalmış. Kanunen takılar kadının sayıldığından Koç da zaten protokol gereği her şeyi vermeyi vaat etmiş.

Ama günün sonunda ünlü şarkıcının, takıların sadece bir kısmını Demet Özdemir'e verdiği söyleniyor.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Güzel oyuncununbu durumdanoldukça rahatsız olduğu ve takıların tamamının kendisine verilmesini beklediği iddia ediliyor. Oğuzhan Koç'un neden böyle bir şey yaptığı bilinmezken, takıların kalan kısmının ne zaman Özdemir'e verileceği de belirsizliğini koruyor.

Yeni yaşını Afrika'da kutluyor

Cemiyetin ünlü ismi iç mimar AlaraKoçibey, yeni yaşını unutulmaz bir deneyimle kutlamayı tercih etti.Koçibey, çocukları Paris veRençile birlikte nefes kesen bir Afrika gezisine çıktı.Koçibeyve çocukları, Afrika kıtasının muhteşem manzaralarını ve doğal güzelliklerini keşfederken, benzersiz kültürünü deneyimleme fırsatı da buldu.


AlaraKoçibey - Paris -Renç

52 yaşına giren AlaraKoçibey, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. "Doğum günü kutlamaları başlasın" diyenKoçibey, belli ki yeni yaşını sadece Afrika seyahatiyle kutlamayacak. İstanbul'da da kutlamalar devam edecek sanırım.

İkizler 4 yaşında

Kardelen-Erdal Acar, ikiz çocukları İsmet ve Metin'in dördüncü yaş gününü coşkuyla kutladı.Acar Ailesi'nin dostları, Acarkent'teki Funloft'ta gerçekleşen doğum günü partisinde bir araya geldi.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Jurassic Park veSpider-Man temalı doğum gününde çocuklar keyifli anlar yaşadı. Partinin renkli dekorasyonları, özel pastalar ve çocukların giydiği kostümler etkinliğe eğlence ve coşku kattı. Kardelen ve Erdal Acar çifti, gelen konuklara teşekkür etti.