Aşk haberi kafaları karıştırdı!

Geçtiğimiz hafta Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile birlikte olduğu haberleri çıktı biliyorsunuz.

Açıkçası bu haber benim de kulağıma gelmişti ama teyit ettirme fırsatı bulamadan, magazine düştü. Araştırmama devam etmemle birlikte, birçok kişinin bu 'aşk' haberiyle ilgili kafasının karışık olduğunu öğrendim.


Çünkü bilindiği gibi her ikisi de Kafa Radyo'da uzun yıllardır program yapıyor ve tanışıyorlar. Hatta Ceyda Düvenci, Güçlü Mete'nin eski karısı Ebru Cündübeyoğlu ile de tanışıyor. Arkadaş değillerse bile birbirlerini sosyal medyadan takip edip, postlarını like'lıyorlardı. Hâlâ birbirlerini takip etmeyi sürdürüyorlar ama like'lar uçmuş gitmiş!
Ebru Cündübeyoğlu, 19 yıllık evliliğini 2022'de sürpriz bir kararla noktalamıştı. Ceyda Düvenci de geçtiğimiz yaz, 8 yıllık eşi Bülent Şakrak'tan boşanmış, bu haber kamuoyu için sürpriz olmamıştı, çünkü uzun zamandır konuşuluyordu.
İki eski arkadaş, iki boşanma ve yeni bir aşk... Şimdi kafalar neden karışık anladınız mı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Acun'un takımı Antalya'ya indi!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EFL Championship ekibi Hull City, hazırlık kampı ve Karayip ada ülkesi Çuraçao Milli Futbol Takımı ile dostluk maçı yapmak üzere Corendon Airlines'ın takım için özel tasarladığı uçak ile Antalya'ya iniş yaptı.

Antalya Havalimanı'nda karşılanan 100 kişilik Hull City kafilesi, havalimanından otellerine doğru yola çıktı. Hull City Takımı, Regnum Carya'da konaklarken, taraftarları ise Kremlin Palace'ta kalacak.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Hull City'nin Curaçao ile oynayacağı dostluk maçı öncesinde yarın saat 12.15'te basın toplantısı düzenlenecek.

Yılın havalimanı seçildi

Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından ve havacılık sektörünün tüm ana kategorilerini ödüllendiren "AirTransport Awards"ta ödüller sahiplerini buldu.