Anna Vissi'li açılış

Demet Özdemir'in eğlence sektörüne adım attığı o kulüp, yani 'Hol' 21 Şubat'ta açılıyor. Özdemir'in, oyuncu Anıl Çelik, gece dünyasının ağır topları Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan'la ortak olduğu mekân, özel açılışını Anna Vissi ile yaparken, Demet Özdemir o gece doğum gününü kutlayacak!

Geçen kasım ayında yazmıştım, Demet Özdemir'in, oyuncu arkadaşı Anıl Çelik, Esnaf'ın patronları Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan'la eğlence sektörüne adım atacağını. Oyuncu, o zaman yalanlamıştı! Ben haberimden emindim... O günden beri de takip ediyordum. Evet, o eğlence merkezi nihayet açılıyor!


Demet Özdemir ve ortakları Atilla Bingöl, Feyzan Cihan ve Anıl Çelik'in, Maslak'ta 'Hol' adını verdikleri çok amaçlı bir etkinlik salonu 21 Şubat'ta özel bir davetle açılacak.


Hol, adını üstünde kapsamlı bir etkinlik merkezi. Merkezi her isteyen farklı bir etkinlik için kiralayabilecek.
Eğlence hayatının önemli isimleri Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan ise müzik kısmının organizasyonu üstleniyor.
Adına da 'Members Club' dediler, yani sadece bu kulübe üye olanlar konserleri izleyebilecek.
Bu arada 21 Şubat'taki özel davette sürpriz bir sanatçı sahne alacak ve sır gibi saklıyorlardı. Ama hiçbir sır gizli kalmıyor! Özel davetin sürpriz sanatçısı, Yunanistan'ın süper starı Anna Vissi olacak!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı


Özdemir de o gün, açılış gecesi doğum gününü kutlayacak. Konser serisi, 1 Mart'ta Of Aman Nalan'la devam edecek, 23 Nisan'da ise Antonis Remos sahne alacak. Sonraki programda ise Amr Diab var.

Kalabalıktan uzak tatil

Ispartakule'nin yapımcılardan biri olan Gemi İnşaat Mühendisi ve Uluslararası Fon Yöneticisi Volkan Sarı ile ekonomist eşi Serap Sarı, yoğun iş temposundan bir mola vererek tatil için rotalarını Uzakdoğu'ya çevirdiler. Bu sefer, kalabalıktan uzaklaşmayı tercih eden aile, dünyaca ünlü tasarımcı Jim Thompson'ın özel villasının bulunduğu Anantara Mai Khao Villas bölgesini tercih etti.
Phuket'in merkez kalabalığından uzak, sakin bir bölgede, The Lake Phuket Elephant Home'da çocuklarıyla birlikte keyifli aktiviteler yapma fırsatı buldular. Ayrıca, Leonardo DiCaprio'nun meşhur filmi "The Beach"in çekildiği Phi Phi Adası ve James Bond Adası'nı gezip, adaların bakir doğasının ve okyanusun tadını çıkardılar.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı