Satürn

Satürn'ün hareketleri enflasyon üzerinde olumlu etkiye sahip olacakmış. Böyle dedi televizyonda 2024'ü anlatan astrolog. Ekranda görünen karışık grafikler ve koordinatlarla dolu yıldız haritasına baktı sunucu, merakla sordu: "Enflasyon düşecek mi acaba"

Satürn 4 milyar 503 milyon yıldır uzayda şu anki konumunda dönüyor. Hayatı çok sıkıcı olmalı ki bu zaman içinde bir göz açıp kapamaya dahi denk gelmeyecek kadar kısa bir sürede ağaçlardan inerek yürümeye başlayan, tarımı keşfeden, uygarlıklar kurması, savaşması, toprak, güç ve para için birbirini boğazlaması daha da kısa sürmüş insanla ilgilenmeye başlamış.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

2000 yıl önce, kurduğumuz ekonomik sistem arıza vermeye başlayınca ortaya çıkan enflasyonu 1.5 milyar kilometre uzaktan düşürmeye hazırlanıyor. Ne zaman 2024'te. 2023'teya da 223'te değil. Bunu daha önce yapmış mı Hayır. Ama şimdi 2024'te yapacak. 4.5 milyar yıl bunu beklemiş olmalı. 2024'te umutlu olmak bayağı hayal gücü gerektiriyor, kabul etmek lazım...

Bir diğer astrolog söze giriyor. Hep olumlu şeylerden bahsetmek hep olumlu düşünmek iyi değil. İnsan biraz da olumsuz düşünmeli. Her iki tip düşünceye de ihtiyacımız var. Bunu bize söylüyor. Çok olumlusunuz biraz da olumsuz olun, karmayı gücendirmeyin, diyor. Ve bomba açıklama geliyor. Çok gülen birinin bunun ardından çok ağlama potansiyeli vardır. O yüzden çok gülmeyin.

Japonya 2024'e 7.6 ve 5.6'lık iki depremle girdi.Deprem sonrasında tsunami alarmı verildi. Hatta tsunami dalgasının video görüntüleri sosyal medyada hemen belirdi. Ben bu satırları yazarken ölü ya da yaralı yok. Deprem sırasında çekilen bir video gördüm. Her şey sallanıyor beşik gibi, insanlar açıklık bir alanda oturmuş bekliyorlar. Binaların ve toprağın üzerindeki her şeyin bir sağa bir sola yalpalaması duruyor sonunda ve tek bir yıkıntı yok. Binalar deprem şartlarına uygun yapılmış. İnsanlar ne yapacakları konusunda eğitimli, meydanlara toplanıyor ve bekliyorlar. Satürnlük bir şey yok yani.