Demirçalı halkın ayağına gidecek

Adana'nın Yüreğir ilçesinde favori gösterilen rakibini devirerek belediye başkanlığını kazanan Ali Demirçalı, tebrik ziyaretlerine gelenlere teşekkür ederek, "Artık siz bana gelmeyin ben size geleceğim" çağrısında bulundu.

Baktığımız zaman bu çağrının son derece yerinde olduğunu görüyoruz.

Çünkü seçim biteli bir aydan fazla oldu ama başkanlar kendisini ziyarete gelenleri ağırlamaktan sorumlu olduğu ilçenin sorunlarına el atamıyor.

Oysa halledilmesi gereken yığınla mesele var.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da çalışmak bir an önce Yüreğir ilçesinin makus talihini yenmek istiyor.

Yüreğir halkının bugüne kadar alamadığı belediye hizmetlerini tek tek hayata geçirmek isteyen Ali Demirçalı, hayalindeki projeleri de gerçekleştirmenin çabasında.

Başkan Demirçalı kendisine sevgi gösteren, başarı dileklerinde bulunan herkesi kucakladığını ifade ederken, şu açıklamada bulundu.

"Kıymetli Hemşehrilerim; öncelikle seçildiğim günden bu yana gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Layık gördüğünüz Yüreğir Belediye Başkanlığı makamında şahsımı ziyaret etmek ve tebriklerinizi sunmak için değerli zamanınızı ayırdığınız için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz bu ilgi ve sevgi, sizlere karşı sorumluluğumuzu yerine getirme ve Yüreğir'e olan hizmet borcumuzu ödeme konusunda bizlerin motivasyonunu bir kat daha artırdı. Bizleri bu makama hizmet etmemiz için getirdiniz. Bu bilinçle, çok vakit kaybetmeden artık Yüreğir için sözünü verdiğimiz hizmet ve projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Anlayışınıza sığınarak, tebrik ziyaretlerini Mayıs ayının sonuna kadar sadece Cuma günleri kabul edeceğiz. Sonrasında ise sizleri şahsen ben ziyaret etme istiyorum. Anlayışınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."