Yapım şirketlerine önerim var

Televizyon ekranlarında Cuma akşamları, hakikaten kıran kırana bir mücadele izliyoruz. Özellikle Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını arasındaki reyting savaşı, görülmeye değer.

Son haftalarda aldığı başarılı reytinglerle çıkışını sürdüren Kızılcık Şerbeti (Show TV), liderliği Yalı Çapkını'ndan (Star TV) alarak zirveye yerleşmenin keyfini çıkarıyor. Dizi, yine tüm gruplarda (Total, AB ve ABC) birinci oldu. Tabii, bunda Yalı Çapkını'nda senarist değişikliğinin de etkisi olduğunu not düşmek isterim. Her ne kadar tepkiler ve düşen reytingler sonrası eski senaryo ekibi geri gelse de bir şeyin ayarlarıyla oynanması, hele hele bu Türk izleyicisinin gözü önünde yapılıyorsa, iyi bir iş çıksa bile seyirci kolay affetmiyor.

Yapım şirketlerine önerim şu: Lütfen, devam eden bir işte zaruri olmadıkça değişiklik yapmayın. Sonra toparlaması güç oluyor.

'Öteki'nin prömiyeri gerçekleşti

Emin Alper'in Dostoyevski'nin zamansız eserini sahneye taşıdığı 'Öteki'nin prömiyeri, Maximum Uniq Hall'de yapıldı. Aylardır büyük bir ekiple çalışmaları devam eden 'Öteki'nin oyuncu kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan yer alıyor.

1 Şubat'ta Zorlu PSM'de galası gerçekleşecek 'Öteki', sezon boyunca farklı mekanlarda sahnelenmeye devam ederken 31 Ocak, 1-2 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM'de, 16 ve 17 Şubat'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 29 Şubat ve 1 Mart'ta ise yine Maximum Uniq Hall'da tiyatroseverlerle buluşacak.

'Estetikte doğal dokunuş' trendi

Merdiven altı uygulamalar ve kişilerin abartılı