Star TV'nin 'Sahipsizler' dizisiyle ilgili günler önce kaleme aldığım yazıda, yayın günü tercihinin yanlış olduğuna dikkat çekmiştim. Nitekim haklılığım bir kez daha ortaya çıktı.
Kanal yönetimi, dizinin yayın günü için Çarşamba'da karar kılmıştı. Ben de bu dizi için en ideal gün olarak Perşembe ya da Pazar olabileceğini ifade etmiştim. En nihayetinde gün tercihinin doğru olmadığı, alınan reyting sonuçlarına da yansıdı. Dizi, 2. bölümde reytinglerde Total'de 8. olurken AB ve ABC'de ilk 10'a bile giremedim. Özellikle diziler konusunda yazımı yazarken araştırmalarımı titizlikle yapıyorum. Haftanın genel atmosferine bakıyorum. Sosyal medya yansımalarını değerlendiriyorum. Kanalların programlarını analiz ediyorum. Ve en nihayetinde gözlemlerimi paylaşıyorum. 'Sen haklısın', 'Ben haklıyım', 'Ben haklı çıktım' gibi bir duruma bakmıyorum. Çünkü, set ortamının ne kadar stresli ve ağır olduğunu biliyorum. Tek amacım, verilen emeklerin karşılık bulmasıdır.
Bir an önce diziyle ilgili acilen gün değişikliği yapılmalı. Yine yukarıda belirttiğim günlerde ısrarcıyım. Hatta 'Yayın günü Cumartesi'ye alınsın' diyenler bile var. Dizinin günü değişmezse, erken bir final kaçınılmaz olacak. Bakalım, çağrımız karşılık bulacak mı
Sensiz Yaşamaya Alışacağım
Bugüne kadar birbirinden eşsiz şarkılara imza atarak milyonların gönlüne taht kuran Ceylan, yeni cover şarkısı 'Sensiz Yaşamaya Alışacağım'ı Ceylan Müzik etiketiyle yayınladı.
Sözleri Gönül Şen'e, müziği Uğur Bayar'a ait şarkının düzenlemesini Caner Tepecik yapmış. Mustafa Özen'in yönetmenliğinde şarkının ruhuna uygun hoş da bir klip çekilmiş. Yıllardır severek dinlediğim

114