'Gözleri Karadeniz' sete çıktı

atv'de yeni sezonda ekrana gelecek olan 'Gözleri Karadeniz'in çekimleri, geçtiğimiz günlerde Karadeniz'in büyüleyici coğrafyası Çamlıhemşin'de başladı.

Başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız'ın yer aldığı dizi, Karadeniz'in asi sularından İstanbul'un karanlık sokaklarına uzanan sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. Azil (Halit Özgür Sarı) ve Güneş'in (Özge Yağız) imkânsız aşkı etrafında örülen hikâyede Mehmet Özgür, Yonca Şahinbaş, Mustafa Açılan, Erol Babaoğlu, Ebru Aykaç, Eren Ören, Osman Albayrak, Onur Özaydın, Gizem Arıkan, Berk Ali Çatal, Türkü Su Demirel, Özgür Çınar Deveci ve Ayten Uncuoğlu gibi isimler bulunuyor.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez ve Orkun Çatak'ın oturduğu O3 Medya imzalı dizinin Eylül ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Berkay'dan 'Sensiz' yaz sürprizi

Berkay, yaza damga vuracak yeni şarkısı 'Sensiz'i Avrupa Müzik ve Hiperaktif Müzik etiketiyle yayınladı.

Sözleri ve müziği Oğuz Yılmaz'a ait şarkının düzenlemesini Kerem Akdağ yapmış. Şarkıya Mali Ergin'in yönetmenliğinde bir de klip çekilmiş. Şarkı, hem duygusal derinliği hem de yaz enerjisini bir arada sunarak dinleyicilerine unutulmaz bir müzik deneyimi vadediyor.

Berkay, hoş bir çalışmaya imza atmış. Keyifle dinledim.

'Katmanlar Resim Sergisi' açıldı