Final yapacak diziler belli oldu

İlk bölümüyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı (Kanal D), sezona fırtına gibi başlamıştı. Sosyal medya başta olmak üzere hemen hemen herkes diziyi konuşuyordu. Devam eden haftalarda istenilen reytingi alamayan Dilek Taşı, Perşembe'den Çarşamba'ya alındı. İkinci şans da işe yaramadı. Bu akşam 19. bölümü yayınlanacak dizi, aksi durum olmazsa 20. bölümde yani haftaya (24 Ocak) ekranlara veda edecek.

Bir kötü haberde büyük umutlarla başlayan Aşka Düşman'dan (TV8) geldi. İlk 2 bölümü Perşembe izleyiciyle buluşan ancak aldığı düşük reytingler nedeniyle yayını Cuma'ya alınan dizi, önümüzdeki hafta (26 Ocak) 4. bölümüyle ekran ömrünü tamamlayacak.

Yıldızlar Bana Uzak (atv) için dünkü yazımda, 'Bugün yarın final haberi gelirse şaşırmam' diye yazmıştım. Öyle de oldu. Dizi, Pazar akşamı (21 Ocak) yayınlanacak 4. bölümüyle final yapacak.

Dev kadronun gişe başarısı

Şafak Sezer'in Kolpaçino serisinin son filmi Kolpaçino 4, ilk hafta sonunda 441 bin 251 kişi tarafından izlendi. 12 Ocak Cuma günü vizyona giren Poll Films imzalı Kolpaçino 4, bu gişe sonucuyla son 3 yılın en iyi açılışını yapan komedi filmi olarak kayıtlara geçti.

İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş, Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak gibi sevilen isimlerin rol aldığı film, Haliç Kongre Merkezi