Çok konuşulmak reytinge yansır mı

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı İnci Taneleri (Kanal D), yayınlanan fragmanlarıyla ses getirdi.

Özellikle Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansçısı Dilber'i canlandırdığı dizinin ikinci tanıtımı, sosyal medyanın yanı sıra televizyon ekranlarının da ilgisini çekti. Birçok haber bülteni ve program, fragmandaki şarkıyı söyleyen Sincanlı Erkal'ı (Erkal Sonel) ve Ergüçlü'nün dansını konuştu. Bu rol için kampa giren, Anadolu Ateşi'nde eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan BKM'nin profesyonel dans hocası Elif Erol'dan 4 ay eğitim alan Hazar Ergüçlü'nün performansına övgüler yağdı.

Peki, daha yayınlanmadan bu kadar çok konuşulmayı başaran bir dizinin reytinglerdeki sıralaması ne olur Umarım, doğru zamanda doğru bir günde yayına girer ve beklentilerin üzerinde bir başarı elde eder.

Gösteri biletleri 9 dakikada tükendi

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra tek kişilik stand-up gösterisi 'CMXXIV' ile ilk kez 7 Şubat'ta Zorlu PSM'de seyircisinin karşısına çıkacak.

Sezon boyunca devam edecek gösterinin Şubat ayı biletleri, satışa çıkar çıkmaz 9 dakika içerisinde tükendi. Aynı gün satılan Mart biletlerine de zam geldi. 1. kategori biletler 1980 TL'den 3200 TL'ye, VIP bilet 4400 TL'den 7500 TL'ye yükseldi. Dakikalar içinde biten biletlere gelen zammı görünce tebessüm etmeden edemedim.

Komedyen, Şubat ayı içerisinde 5;