Gazze soykırımı ve Hamas

"Filistin'in düzenlediği en büyük saldırıyı, dünyanın en iyi istihbarat örgütlerinden olan MOSSAD nasıl engelleyemedi" Bunlar elbette önemli sorular, ancak bunlardan daha önemli olan Hamas operasyonu üzerinden İsrail terör devletinin Gazze'de sürdürdüğü soykırım ve yaşanan büyük trajedidir.

Çünkü İsrail, bir devlet değil, bir örgüt anlayışıyla sadece Hamas'ı hedef almadı. İsrail'in saldırıları, Gazze'yi yönetme biçiminde Hamas ile aynı fikirde olan ve olmayanlar da dahil olmak üzere tüm Gazze sakinleri için kolektif bir cezaya dönüştü.

Bu yıkım ve toplu cinayetleri beynelmilel hukuk (Savaşın da bir hukuku var), BM-GK kararları, Viyana Devletler Sözleşmesi ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni kâle almıyor.

Siyonist İsrail, bugün bir insanlık faciasını barbarca ve korkusuzca sürdürüyor..

Filistinli sivilleri zorla öz vatandaşlarından arındıran, su, elektrik, gıda, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakan Siyonist İsrail, bir insanlık suçu işlerken, "yarın hesap vermek zorunda kalırım" endişesi taşımıyor.

Çünkü, onun arkasında ABD ve AB başta olmak üzere Batılı emperyalist ülkeler vardır.

ABD ve yandaşı olan Batılı devletler ise Filistin toprakları İsrail tarafından bunca yıl işgal altında tutulurken, Hamas'ın İsrail topraklarını işgalinden söz ederek suçlu ilan ediyor olması bunun en bariz örneğidir.

Ayrıca, Siyonist İsrail suçlanamaz, yargılanamaz ve de cezalandırılamaz kısacası, dokunulamaz kılan ise ABD ve AB öncülüğündeki Batılı emperyalist ülkelerini de yönlendiren, onlarında gücünü de aşan, hükûmetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni kendi çıkarlarına göre şekillendirmeyi temel esas kabul eden, bu amacına ulaşmak için, dinsel inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak toplumsal düzeni kendi çıkarları yönünde yönetecek iktidarları destekleyen, küresel sermaye çeteleri ve onların baronları ile Masonik gizli örgütler, CFR, Trilateral ve Bilderberg gibi bir dizi gizli örgüt aracılığıyla sürdürdüğü faaliyetleriyle dünyamızı kontrol altında tutan İlluminati denen gizli yapı bulunmaktadır.

İşte bu gizli örgütler ve onların güdümündeki ABD ve AB öncülüğündeki Batının desteğindeki Siyonist İsrail, yıllardır saldırı ve işgal girişimleriyle gasp ettiği Filistin topraklarının tamamını ele geçirme adına büyük yıkım ve soykırıma varan toplu katliamlar gerçekleştiriyor.

Birileri son zamanlarda, İsrail'in şu an Gazze'de tüm acımasızlığı ve vahşetiyle yaptığı bu saldırıya Hamas'ın sebep olduğunu iddia ederek, Filistinlilerin kendi elleriyle kendilerini tehlikeye atması olarak görüyor. Bir başka kesim de İran'ın HAMAS'ı yönlendirdiği, hatta daha ileriye giderek, HAMASİsrail'in kurdurduğunu iddia edenler bile var!