Yeni bir sevgiliye hazır mısınız

Yeni bir ilişkiye asla kırık bir kalple girmemelisiniz. Çünkü kırık kalbi yeni sevgiliniz tamir edemez. Böyle bir beklenti, onun üzerinde fazla baskı yaratır ve ilişkinizin devam etmesinin önünde engel oluşturur. Bu sonuçla karşılaşmak istemiyorsanız "Ben yeni bir ilişkiye hazır mıyım" diye kendinize sormalısınız. Bu yazıdaki sorular, sizin ilişkiye hazır olup olmayacağınızı gösterecek.

1-ESKİSİNİ UNUTTUNUZ MU

Bu soruyu kendinize bir türlü sormak istemiyorsunuz. Ama bunu yanıtlamadan yeni bir ilişkiye başlayamazsınız. "Unuttum" diyerek kendinize yalan söylemek de size fayda sağlamaz.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

2-ARAYIŞINIZ SIKINTIDAN MI

Sadece sıkıldığınız için yeni birini arıyorsanız, emin olun ondan da sıkılacaksınız. Eğer sıkıldıysanız, seyahate çıkın ya da arkadaşlarınızla buluşup kendinizi eğlendirecek yollar arayın.

3-KENDİNİZ İÇİN NE YAPIYORSUNUZ

Sağlıklı beslenme, spor, hobiler, öz bakım... Bunları yapıyor musunuz Cevabınız hayırsa, ilişki için hazır değilsiniz demektir. Kendinize ilgi göstermiyorken başkasına da gösteremezsiniz.

4-AYRILIK SEBEBİNİ İNCELEDİNİZ Mİ

Son ilişkinizdeki temel sorunu ve işlerin nerede kötüye gittiğini bilmelisiniz. Sorunun ne olduğunu bilmiyorsanız, gelecekteki ilişkilerinizde de bu sorun başınıza yine dert olacaktır.

5-DERSLER ÇIKARDINIZ MI

Her başarısız ilişkinin altında bir ders vardır. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce bir önceki ilişkinizden ne öğrendiğinizi anlamanız gerekir. Yoksa yine aynı sonuçla karşılaşırsınız.

6-YALNIZKEN MUTLU MUSUNUZ

Başka biriyle mutluluğu bulmayı hedeflemeden önce kendi başınıza mutlu olmalısınız. Eğer bunu başarmadan yeni bir ilişkiye başlarsanız yeni sevgilinize bağımlı hale gelirsiniz.

7-EĞLENMEK Mİ İSTİYORSUNUZ

Eğlence, bir ilişkinin olmazsa olmazı. Ancak, sadece kendinizi eğlendirmek için hayatınızda birinin olmasını istiyorsanız bir süre sonra sıkılacaksınız. Sonra yeniden ayrılık döngüsü...

8-SİZİ ETKİLEYEN OLAY VAR MI

Bazen hayatımızda dramatik bir şey olduğunda, bu durumdan kurtulmak için birinin varlığına ihtiyaç duyarız. Ama bu bir yanılgıdır. Yeni sevgiliniz bu dramatik durumunuzu çözemeyecek.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

9-KİM OLDUĞUNUZU BİLİYOR MUSUNUZ

Hayattan ne istediğinizi biliyor musunuz Beklentileriniz, varmak istediğiniz yer, korumanız gereken değerler Hâlâ kendinizi bulmaya çalışıyorsanız bir ilişkiye girmek sizi mutlu etmez.