Romantizmi sürekli kılmanın 15 yolu

Her ilişki bir süre sonra o ilk andaki heyecanları yitirir, yorulur. Oysa biraz dikkatle baştaki romantizmi çok uzun süreye yaymak mümkündür. İşte sürekli romantizm için 15 ipucu...

1 DÜRÜSTLÜKTEN VAZGEÇME

Sevgiline dürüst olmayacaksın da kime olacaksın Dürüstlük aranızdaki güveni perçinleyecek, güven birbirinize duyduğunuz aşkın temellerini sağlamlaştıracaktır.

2 TEK BAŞINA KARAR VERME

İki kişilik bir dünyada yaşadığını sakın unutma. Kararları hep sen verirsen hem sevgilini kırarsın hem de romantizmi öldürecek büyük tartışmalara neden olursun.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

3 TARTIŞIRKEN ABARTMA

Elbette aranızda tartışmalar olacak. Ama bu tartışmaları her zaman yapıcı bir yöne taşımalısın. Siz birbirinizin rakibi değil, tarafısınız. Haklı olmanın önemi yoktur.

4 ÇABA HARCAMAKTAN KAÇINMA

İlişkin her zaman önceliğin olmalı. İlişkin için göstereceğin çaba, mutluluğunun da anahtarıdır. Öyle, bir kenara çekilip "Ne olursa olsun" diyemezsin.

5 SEVGİNİ HER ZAMAN GÖSTER

Sevgini sadece sözlerle ifade etmen yetmez. Küçük hediyeler, sarılmalar, güzel sözler, iltifatlar, birlikte yapılan planlar aranızdaki romantizmi coşturacaktır.

6 KİMSEYE ŞİKAYET ETME

Sevgilinle ilgili sorunları, yine onunla halletmelisin., Eşine, dostuna, akrabana sevgilini şikayet etmen işe yaramaz. Onların göstereceği yollar da çözüm getirmez.

7 KONUŞMAYI UNUTMA

Herhangi bir konuda memnuniyetsizliğin varsa bunu dile getir. Zaman zaman kendini tatminsiz hissettiğin anlar olabilir. İhtiyaçlarını yine sevgilin karşılayacaktır.

8 DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMA

Hiç kimse mükemmel değil. Senin olduğu gibi onun da kusurları var. Ama vaktini bunu değiştirmeye çalışmak yerine kabul etmeyi deneyerek harca. Hatalar insan içindir.

9 ELEŞTİRİYE DİKKAT

Sevgilini tabii ki eleştireceksin. Ama cümleleri özenli seç. Onu aşağılama, hakaret etme. Eleştiri, iyiye yöneltmek için yapılırsa işe yarar.

10 PARA ARANIZA GİRMESİN