Belki de aşk sizi çoktan terk etti

Ciddi bir ilişkide olmanız sizin aslında büyük bir aşk yaşadığınızın göstergesi olabilir mi Belki de soruyu şöyle sormalıyım: "Aşkın zirvesindeyiz" diye tanımladığınız ilişkiniz aslında aşkın 'a'sını bile barındırmıyor olabilir mi Soruları ben yanıtlayayım. Ciddi bir ilişki içinde olmanız 'sürekli aşk' garantisini beraberinde getirmez. Yani aşk, sizin iki kişilik masanızın onur konuğu olmayabilir. Siz ilişkinin akışına kendinizi kaptırmış olabilirsiniz ama aşk da binayı çoktan terk etmiş olabilir. Peki bunu nasıl anlayacaksınız

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

1- HEYECAN BİTMİŞ:

Hatırlayın, ilk zamanlarda sevgilinizin adını telefon ekranında gördüğünüzde kalbiniz nasıl atardı Oysa şimdi o aradığında telaşla açmak, cevap vermek yerine ağırdan alıyorsunuz. Heyecanınız tükenmiş yani.

2- SESSİZ SOHBETLER:

Sohbetleriniz rutine binmişse, birbirinize yaşadıklarınızı anlatmak yerine sessizliği seçmişseniz, hatta köydeki kahveciden kahve alırken, size servis yapan elemanla bile daha çok konuşuyorsanız geçmiş olsun.

3- DOKUNMAKTAN KAÇINMAK:

Küçük dokunuşlar, kucaklaşmalar, el ele tutuşmalar, ani öpücükler kaybolmuş. Hatta bu anlar size artık garip ve zorlama geliyor. Bu, şefkat eksikliğini gösterir. Şefkat eksikliği, aşksız bir ilişkinin açık işaretidir.

4- BELİRSİZ GELECEK:

Geleceğe dair konuşmalar yapmıyorsunuz. Bu, her ikinizin de ilişkinin nereye gittiğini görme konusunda bir kopukluk yaşadığınızı gösterir. Aşksız bir ilişki genellikle birlikte arzulanan bir gelecekten yoksundur.

5- TEK BAŞINA AKTİVİTE:

Tek başınıza yaptığınız aktiviteler, çift olarak yaptığınız herhangi bir şeyden daha fazla keyif vermeye mi başladı Sevgilinizle zaman geçirmek yerine sosyal medyada dolaşmayı yeğliyorsanız, bunu bir düşünün.

6- BOŞVERMİŞLİK:

Sık sık kavga ediyorsanız, bu kötü bir şeydir. Ama çaba harcamaya değmediği için tartışmaktan bile kaçınmak daha da kötüdür. Bu düzeyde bir ilgisizlik, ciddi bir duygusal kopuşa işaret edebilir.