Aşkın başladığını gösteren işaretler

Önceleri birbiriniz için sohbet ettiğiniz sıradan kişilersinizdir. Sonra bir bakarsınız ki bu sohbetlerden hoşlanıyorsunuz. Derken farkına varmadan birbiriniz için önemli insanlar haline dönüşüyorsunuz. Ama yine de bu iletişime 'Aşk' adını konduramıyorsunuz. Öyle kafanız karışık, şaşkınlık içinde olana bitene anlam vermeye çalışıyorsunuz. Bence çoktan ateş bacayı sarmış. İşte aşkın başladığının 10 işareti...

1-FARKLI DAVRANIŞ

Birbirinize, çevrenizdeki diğer arkadaşlarınızdan daha farklı davranıyorsunuz. Yan yana geldiğinizde belki daha utangaç, biraz daha dikkatli ve heyecanlı oluyorsunuz. Hatta eliniz ayağınız birbirine karışıyor, söyleyeceğiniz kelimeleri unutuyorsunuz.

2-ÖZLEM DUYGUSU

Bir aradayken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz. Ayrıyken de birbirinizi özleyip yeniden buluşacağınız anın hayalini kuruyorsunuz. Elinizde telefon, sürekli mesaj yazma isteğiyle doluyorsunuz. Konuşmamak, yazmamak için kendinizi zor frenliyorsunuz.

3-GİYİME, BAKIMA ÖZEN

Giyiminize, kişisel bakımınıza daha fazla özen göstermeye başladınız. Birbirinizin gözünü kamaştırmak istiyorsunuz. Onun için çekici biri olma çabası içindesiniz. Mis gibi parfümler, gıcır gıcır kıyafetler alırken aklınızda hep onun beğenip beğenmeyeceği endişesi var.

4-ÖVGÜLER, İLTİFATLAR

Elbette arkadaşlarınız da size "Bugün çok güzelsin, yakışıklısın" diyordur. Ama bunu o söylediği zaman işler değişiyor. Onun küçücük bir iltifatı bile bütün gününüzün iyi geçmesini sağlıyor. Kendinize güveniniz geliyor, ortalığa ışık saçıyorsunuz.

5-ZAMAN AYIRMAK

Birbirinize her durumda zaman ayırabiliyorsunuz. Başka işlerinizi erteleyip buluşarak bir kahve içimi sohbete bayılıyorsunuz. Bu tür kaçamaklar sizi keyiflendiriyor, yanından ayrıldığınızda yüzünüzdeki gülümseme asla geçmiyor.

6-BAŞKALARINA İNKAR

Arkadaşlarınız olanın bitenin farkında. Size, "Vayyy, hayırlı işler" dedikçe siz inkar ediyorsunuz. "Abartmayın canım, sadece iki iyi arkadaşız" diye geçiştiriyorsunuz. Ama bunu söylerken yüzünüzün kızarmasını, nabzınızın yükselmesini engelleyemiyorsunuz.