Claro öncesi ve sonrası!

Trabzon ve Eyüp birbirlerini çalışmıştı. Sorular çalışılan yerlerden geldi.

27'de Claro'nun sakatlığı sonrasında tadım kaçtı. O zamana kadar olan maç motivasyonum eksildi. Halbuki maç önü epeyi ısınmıştım. Gerek Orhan Ak, gerek Fatih Tekke fotoğrafı çok iyi çekmişler, mücadeleyi anlatırken birbirlerine de nezaketi eksik etmemişlerdi. Birbirlerini çalışmışlardı. Sorular çalışılan yerlerden geldi.

Selçuk Şahin döneminde de belli bir oyun formatı olan Eyüpspor, Orhan Hoca'yla bazı değişiklikler yapıp yoluna devam ediyor. Kaleci merkezli savunmadan çıkma alışkanlığı onları da teslim almış görünüyor. 12'de golü yediler ama oyundan kopmadılar. 39'da Onana iki pozisyonu kurtardı. Trabzon deplasmanında rakibi 10-15 dakika da olsa teslim almak güçtü; onu başardılar. Ev sahibi "eh işte" seviyesindeki ilk yarıda kalecisiyle ayakta durdu. Hücum bölgelerinde etkili oynadıklarını söylemek güç!

Haberin DevamıGözden KaçmasınTrabzonspor-Eyüpspor maçında talihsiz sakatlık: Ayağı kırıldı, hastaneye kaldırıldı!Haberi görüntüle

TRABZON iKiNCi YARI ÖZÜNE DÖNDÜ

İkinci yarı Trabzonspor özüne, ev sahibi oyununa, fıtratına döndü. Baskılı başladılar. Sanki 1-0 önde değillermiş gibi oynadılar. Oulai'nin golü ziyadesiyle fantastik olunca daha motive oldular maça. Her ne kadar Claro sonrasında sol bek Mujakic temel mevkiine geçse de defans balansı dakikalar geçtikçe bozuldu. Aslına bakılırsa 2-0'da da maç bir bakıma bitti. Kanatları daha iyi kullanan Trabzonspor, Paul Onuachu'yu nitelikli beslemeye başladı. Eyüp savunması pelteleştikçe ev sahibinin üstünlüğü perçinlendi. Bilhassa rakibin sağ tarafındaki zaafını iyi değerlendirdi. Birçok pozisyon buldular. Galibiyeti korumak zor olmadı. Alınan her üç puan zirve mücadelesine daha sıkı tutunmak için çok önemli. Trabzonspor bunun bilincinde; adımlarını da sağlam atıyor.