297 dakikalık ezber bozulunca!

Sağ bek Pina'nın sakatlanarak çıkması Trabzon'un oyun düzenini alt üst etti.

Kapalı gişe desteğiyle ev sahibi çok iyi girdi maça. Savic ile başlayan, Pina, Zubkov, Augusto paslaşmasının sonrasında Zubkov'un harika ortasına nefis kafa vuruşuyla Onuachu'nun golüne NAKIŞ benzetmesi yapmak yanlış olmaz. Deneyimli oyuncu 28'de kalesinden topu çıkardı aynı ciddiyetle. O sıra Pina'nın oyundan çıkması 297 dakikalık ezberi bozdu. 37'de Augusto'nun direkten dönen şutunu saymazsak oyun son 20 dakika Samsunspor'un eline geçti.

Yalnız deplasman temsilcisinin bir özelliği var; iyi mi kötü mü daha çözemedim. Etkin ataklarını illa ki duran topla gerçekleştiriyorlar. İlk Pana maçında da böyle oldu. Bunda Holse'yi sezon başından bu maça dek 172 dakika kullanabilmelerinin de etkisi var. O sahada ya da etkin olmayınca Marius da kadük kalıyor. Çözümler duran topa yöneliyor. Ntcham iyi oyuncu, takıma alışkanlığı henüz pekişmedi!

Haberin Devamı

Ancak ikinci yarı sözünü ettiğim tüm etmenler Samsun lehine değişti. Takım "akan oyun atağını" hatırladı. Pina sakatlanıp, Arif sol beke geçmek zorunda kalınca sağ beke kayan Mustafa kanadını "iyice" işlediler. Uğurcan'ı geçmek 48 ve 53'te mümkün olamadı.

Gözden KaçmasınFatih Tekke'den transfer açıklaması: 'Tek ihtiyaç 10 numara değil'Haberi görüntüle