Mourinho ile yolların ayrılmasından sonra gözler yeni teknik direktör arayışına girdi.
Fenerbahçe'de, Jose Mourinho ile yolların ayrılmasından sonra gözler yeni teknik adam arayışına yöneldi. Önce geçen haftaya dönelim. Benfica maçı öncesi Mourinho'nun basın toplantısında yönetimi topa tutması zaten incelen ipleri koparmıştı. Başkan Ali Koç, olası bir kötü sonuçta Mourinho'yu gönderme kararı almıştı. F.Bahçe elendi, Mourinho gitti.
YÖNETiMiN BiR B PLANI YOKTU
Cuma yapılan yönetim toplantısından sonra bir isim açıklanması bekleniyordu. Ama açıklanmadı. Bu durum açıkça yönetimin bir "B planı"na sahip olmadığını gösteriyordu. Toplantının hemen ardından 4 isim ortaya atıldı.
1- İsmail Kartal
2- Edin Terzic
3- Vincenzo Montella
4- Roger Schmidt
Bu isimler anılırken, bir de not düşüyordu gazetecilere, "Portekizli hoca olmayacak."
CAMiA KARTAL'A SICAK BAKAR
Haberin DevamıYönetimin sütten ağzı yanmış, Portekiz yoğurdunu üfleyerek yiyordu. Peki yeni teknik adam kim olacak İsterseniz onlara tek tek göz atalım. Önce İsmail Kartal'a bakalım.
iSMAiL KARTAL: Her sıkıntılı dönemde koşarak geldi F.Bahçe'ye. Pazarlık bile etmedi. Oynattığı oyun alkış aldı. Yeniden görev almasına camia sıcak bakar.
ROGER SCHMiDT: Fenerbahçe'nin Alman hocalara hep sıcak bir yaklaşımı var. Löw, Daum hep iyi izler bıraktı. Ama sezonun 4. haftasından sonra yabancı hoca ne derece verimli olur soru işareti.
MONTELLA: İtalyan hoca en az yerli bir hoca kadar lige ve futbolumuza hakim. Ama TFF hocaya izin vermez.
EDiN TERZiC: Alman ve Hırvat kökenli bir teknik adam ve çok genç. O riski alacağını sanmıyorum yönetimin.
Gözden KaçmasınJose Mourinho, ayrılığın ardından ilk kez konuştu: 'Ben böyleyim!'Haberi görüntüle