İhanet sağanağı

Bu vatanda yaşayanlar için, bu toprakları vatan bilenler için bazı hususları dile getirip hatırlatmak gerekmektedir. İkiyüzlülerin isim ve yaptıklarıyla şu şekilde özetlemek mümkündür:

Yahûdi Hahamları Tevrat'ı tahrif etmişlerdir.

Yahûdi Sen Pol ve adamları İncil'i tahrif etmişlerdir.

Yahûdi Abdullah ibni Sebe ve adamları Kur'ân'la bildirilen Tevhîd inancını bozmaya çalışmıştır.

Balım Sultan, Hacı Bektaş Velî'nin yüce ve nurlu yollarını başka mecralara çekenler vardır.

Şeyh Bedrettin sapık inançlarıyla genç Osmanlı Devletinin başına büyük gaileler açmıştır.

Bazıları tartışmaya açık deseler de aslı İtalyan Yahudisi olan Yakup Paşa, Fatih Sultan Mehmed'i zehirlemiştir. Yakup Paşa'nın asıl adının Maestro Jakobi olduğu kayıtlarda geçmektedir. İnce bir yol izleyerek Saray Hekimleri arasında yer almaya muvaffak olmuştur.

Muhammed Abdülvehhâb, Bahâullah ve Ahmet Kâdiyânî gibi kişiler İslâm'ın inanç esasını tahrif etme yoluna düşmüşlerdir.

Mekke Emiri Emir Hüseyin ve oğulları İngiliz desteğiyle Osmanlıya büyük ihanette bulunmuştur. Ortadoğu ve Arap yarımadasının bizden koparılmasına yol açmışlardır.

Thomas Edward Lawrence, Gertrude Bell, Edward Noel ve benzerleri unutulmayan İngiliz casuslarıdır. Nice saf Türk ve Arapları sapıttırmış ve Osmanlıdan koparmışlardır.

Yahûdi Moiz Kohen İslâm'dan uzak bir Türk ırkçılığı ortaya çıkarmıştır. Yazdığı kitaplarında Moiz Kohen değil Munis Tekinalp imzasını kullanmıştır. Bir başka Yahûdi Mişel Eflak, Baas Partisini kurmuş, o da kendinden öncekiler gibi İslâm'dan uzak bir Arap ırkçılığı ortaya çıkarmıştır.

Mustafa Reşit Paşa, Ali Paşa, Fuat Paşa, Mithat Paşa Masonluklarının ve Yahûdiliklerinin gereği olarak Osmanlının çöküşünü hızlandırmak için bütün fırsatları değerlendirmişlerdir. Onları takip eden İttihad ve Terakki liderleri Talât Paşa, Enver Paşa, Cemal Paşa da Osmanlı Devletinin başını yemişlerdir.

İsrail Devletine giden yolu açan Theodor Herzl, Emmanuel Karasso gibi Siyonist-Yahûdi isimlerdir. İçimize sızmışlar zamanı gelince korkunç suratlarını göstemişlerdir.

1894'te Osmanlıya karşı Sason İsyanını çıkaran Hamparsum Boyacıyan adlı Diaspora Ermenisi 1908'de Osmanlı Meclisine mebus olmuştur. Osmanlının Hariciye Nazırlığını (Dışişleri Bakanlığı) yapan Gabriyel Noradükyan Lozan'da Ermeniler için Anadolu'dan toprak isteyecek kadar küstahlık yapmıştır.

İttihatçıların Yahûdi Hahambaşılığına getirdikleri Heim Naum da Lozan müzakereleri sırasında Türkiye aleyhine pek çok madde dikte ettirmiştir. Mısır'da Nasır'a Arap ırkçılığı dersleri vermiştir.

Ermeni Mıgırdıç Şellefyan 1957 yılında İstanbul milletvekili olmuş, yaptığı kirli işlerden dolayı yurt dışına kaçmak zorunda kalmıştır.

PKK lideri gözüken Apo'nun Ermeni olduğunu pek çok kişi ve kuruluş ifade etmektedir.

ABD başkanları Thomas Woodrow Wilson, Theodore Roosvelt, Franklin Roosvelt Osmanlı ve Türkiye düşmanlığının en manidar örneklerini vermişlerdir. Bugünkü başkanlar da aynı yolun yolcusudur.