Kadınlar bunları yapıyorsa

BİR kadın iyi olduğunu söylüyorsa veya 'hımm' diye cevap veriyorsa, o iyi değildir, ya delirmiştir ya da morali bozuktur.
BİR kadın erkeklere veya başkalarına çok fazla giyinmez veya cilt bakımı yapmaz; bunu yapar çünkü kendine bakarken kendini rahat ve mutlu hisseder.
BİR kadınla arkadaşsanız ve ondan hoşlanıyorsanız, bunu ona erken söyleseniz iyi olur çünkü onun sizi yerleştirdiği arkadaşlık veya kardeş bölgesinden çıkmak zordur.
GÜZEL, sevimli, güzel iltifatları yavan iltifatlardır, bunlar asla kadınların yüzünü kızartmaz. Samimi olun ve onun sadece dış güzelliği hakkında değil, kişiliği ve ruhu hakkında da yorum yapın.
BİR kız makyaj yapıyorsa veya gözlük takıyorsa ve ona "Makyajsız gözlüksüz de güzel görünüyorsun" diyorsanız, lütfen yapmayın. Aynı görünmek için makyaj yapmadı ve mecbur olduğu için gözlük takıyor. Bu kelimenin tam anlamıyla üstü kapalı bir iltifat.
KADINLAR şefkatli, samimi, onları güldürebilen ve geleceğini planlayan erkeklerden hoşlanırlar.
EĞER bir kadın herkese karşı nazik ve tatlıysa ve eğer onun kötü tarafına düşerseniz, cehennemin en kötüsünü görmeye hazır olun.
KADINLAR erkeklerden daha olgundur ama sadece en sevdikleri erkeklerin önünde olgunlaşmamış davranırlar.
ARKADAŞ canlısı ve cilveli olmak bir kızın senden hoşlandığı anlamına gelmez. Herkese karşı böyle davranıyor çünkü nazik olmak istiyor ve gergin değil. Bu yüzden duygularınız konusunda net olun. Çünkü sinyal olarak okuduğunuz şey açıkça onun size karşı nazik olması anlamına geliyor.

BUNU BİLİYOR MUYDUN
Akıllı insanlar ortalama bir insandan daha az eşe sahip olma eğilimindedir.
Birey ne kadar akıllı olursa o kadar seçici olur.
İki dil konuşan kişiler, bir dilden diğerine geçerken farkında olmadan kişiliklerini değiştirebilirler.
Etrafınızda olumlu ve mutlu insanların olması sizi daha mutlu edebilir.
Tek bir olumsuz şeye ancak en az beş olumlu şey ağır basabilir.