Erkekler için flört tüyoları

Göz temasını sürdürün. Asla ilk önce başka yere bakmayın.
"Mola" numarasına kanmayın Eğer kız arkadaşın biraz ara vermek istiyorsa...
Bunun nedeni, diğer erkekleri becermek istemesidir. Ona ihtiyacı olan tüm zamanı verin, bırakın onu.
23 kuralını takip edin Her üç sevgi gösterisi için... Karşılığında onu iki sevgi gösterisiyle ödüllendirin. Asla kızlara onların sana verdiklerinden fazlasını verme.
Rahat ve etkilenmemiş kalın Ne kadar çekici olursa olsun, size ne yaparsa yapsın ya da söylerse söylesin... Asla duygusal açıdan etkilenmiş görünmeyin.
İşleri yavaşlatmayın Şu andan daha iyi bir an olmayacak. İşleri ağırdan almayın, sadece ona haber verin. Atışını yap ve sonucuyla yaşa.
Onu isteyin ama ona ihtiyacınız yok Muhtaçlık kızları inanılmaz derecede hızlı bir şekilde soğutur. Ona istendiğini ama asla ihtiyaç duyulmadığını hissettirin.
Kızların nasıl olduğunu anlayın Kızlar rasyonel mantıkla değil duygularla hareket ederler. Fikrini değiştirmeyin, ruh halini değiştirin.
Bir kızın asla emin olamayacağı bir şey Ne yapmaya karar verirseniz verin... Asla bir kızın sizi hafife almasına izin vermeyin.
Onun sorunlarını çözmeye çalışmayın Bir kız size sorunlarından bahsettiğinde çözüm istemez, yalnızca onaylanmayı ister. Onu dinleyin ve daha iyi hissetmesini sağlayın.

BUNU BİLİYOR MUYDUN
Yardıma ihtiyacınız olduğunda birine bakmak onun dikkatini çekmenin en iyi yollarından biridir.
Sıkıcı bir görev yapıyorsanız ve bunun için para alıyorsanız, bunu, para almamış olduğunuz duruma göre daha sıkıcı olarak değerlendirirsiniz.
Beyniniz, en büyük zayıflıklarınızın en güçlü yanlarınız olduğunu düşünmeniz için sizi kandırır.