Avrupa'da Ziyech ZahaTete oynar

G.Saray'da geniş bir kadro kuruldu ve yıldızlarla dolu. Okan Buruk'un ilk 11'i sizce nasıl olacak
Okan Buruk, geçen sene G.Saray'ı şampiyon yaparken yeni kurulan kadroyu mükemmel yönetti, özellikle yıldız oyuncularla akıllı bir iletişim kurdu. İcardi sorununu, tereyağından kıl çekercesine yönetmeyi başardı ve yıldız oyuncularla hiç sorun yaşamadı. Sadece Gomis sorun çıkardı o da pişman olup özür diledi. Okan Hoca lig ve Avrupa kulvarında oyuncularını çok dengeli kullanacaktır. Özellikle Avrupa'da Zaha, Tete ve Ziyech'i ilk 11'de düşünürken yerli yıldızlardan Kerem'i de geri plana itmeyecektir. Süper Lig'de Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay ve Abdülkerim ilk 11 oyuncusu gibi görünüyor, bazen Kazım'ı sol bekte kullanıp maçların zorluk derecesine göre hücumu yabancılardan oluşturabilir.
YUSUF GÜNAY, MOLDE İÇİN Mİ SEVİNSEYDİ!
G.Saraylı eski yönetici, TFF'nin mevcut Başkan Vekili Yusuf Günay'ın G.Saray maçındaki görüntüleri çok tartışıldı. Bu olaya sizin yorumunuz nedir
Devlette başarılı bir bürokrat olarak görev yapan, Yusuf Günay'ı Molde maçındaki görüntülerinden dolayı yargılamak, yok etmeye çalışmak utanılmaz bir davranıştır. Bu tamamen planlanmış ve organize bir harekettir. Yusuf Günay, uluslararası bir müsabakada duygularını G.Saray adına ön plana çıkardı ve şeref tribününde oturmayıp özel bir locadan Molde maçını izledi. İster TFF'de isterse devlette görev yapsın uluslararası müsabakalar Türkiye adına çok değerlidir çünkü kulüpler Avrupa'da göğüslerine ay-yıldızlı armayı takarak oynar yani Türkiye'yi temsil ediyor. Yusuf Bey'in de bu davranışına hoşgörü ile bakamayan zihniyetin iplerini acaba kimler tutuyor Biz 4 takımımızın da Avrupa'da başarılı olması için dua ettik. 3 Büyükler Avrupa'da yürüyor, Adana Demirspor'un şanssız elenmesine üzüldük.