Sarı-lacivert duvar örülüyor

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

İptal edilen TFF Süper Kupa maçından sonra neler duyduk neler...
TFF ilk olarak Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması gereken maçın, "bazı aksaklıklar" yüzünden iptal edildiğini duyurdu. TFF'nin ikinci açıklamasında, "Sürecin hiçbir aşamasında milli değerlerimiz ve Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır" denildi.
Riyad'da yaşanan skandalın ardından gazetelerin yanı sıra toplumun çok büyük bölümü aynı milli duygular ve aynı bakış açısıyla meseleye yaklaşmışlardı. Beşiktaş'tan Trabzonspor'a, Hatayspor'dan Samsunspor'a kadar neredeyse tüm kulüpler sosyal medya hesaplarından tam destek verdiler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın duruşuna.
Olay zaten çok açıktı. Yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde gelir elde etmek maksadıyla Suudi Arabistan'a gitmeye razı olan Fenerbahçe ve Galatasaray, "Atatürk varsa maç yok" diyerek kendilerine alenen posta koymaya kalkanlara, "Atatürk yoksa maç da yok" demişti...
Galatasaray ve Fenerbahçe kafilelerini iki takımın taraftarları sabaha karşı havalimanında karşıladı. Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu, Antalyasporlu, Ankaragücülü, Sivassporlu, Göztepeli, Karşıyakalı taraftarlar kol kola girerek poz verdiler havalimanlarında. Aynı hisler ve aynı taktir duygularıyla eşi, benzeri görülmemiş biçimde adeta kenetlendiler...
Maç için stada bile gitmeyen kulüplerimiz tarihe geçen dik duruşları ve Atatürk'ü pazarlık konusu yaptırmamaları nedeniyle elbette taktir edilmeyi, alkışlanmayı bekliyordu ama maalesef hiç de öyle olmadı.