Hızlı ve öfkeli

Beşiktaş sahasında ilk 3 hafta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor'a nefes aldırmadı. Maça coşkulu başlayarak Colley ve Rashica'nın ilk yarıda attığı gollerle rakibinin tüm direncini kıran Kartal üç puanı zorlanmadan hanesine yazdırdı, milli araya moralli girmeyi başardı.
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında EMS Yapı Sivasspor'u Dolmabahçe'de konuk eden Beşiktaş zorlanmadan sonuca gitti, milli araya moralli girdi: 2-0.
Kartal maça coşkulu başlarken, Sivas'ın en önemli hücum kozu Gerson henüz 14. dakikada sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kaldı. 24'te Necip kafayı vurdu, Appindangoye topun filelere gitmesine izin vermedi. Baskısını artıran Beşiktaş 25'te golü buldu.
Amir'in kullandığı kornerde çok iyi yükselen Colley kafayla topu ağlarla buluşturdu: 1-0.
Kartal 40'ta farkı ikiye çıkardı. Muleka kazandığı topu Aboubakar'a aktardı. Kamerunlu golcünün pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Rashica yerden şık bir plaseyle fileleri havalandırmayı başardı: 2-0.
İkinci yarının ilk dakikalarında iki takım da net pozisyon üretemedi. Sivas'ın orta alan ve hücumda organize olmakta yine çok zorlandığı gözlendi. Beşiktaş ise tempoyu düşürse de kontrolü elinde tutmaya devam etti.