Davut yıldızlı koltuğun hikayesi

İsrail'in sponsor olduğu ve bugünlerde fazlasıyla rağbet gören bir koltuk var; hani MOSSAD'ın kurduğu işlerle para akıttığı, Davut yıldızı dövmeli adamın sponsor olduğu bir koltuk. Fatih Altaylı'nın boş koltuğundan bahsediyoruz.

Medya, siyaset ve sanat çevrelerinden birçok kişi, bugünlerde sırayla o koltuğa oturup millete ders vermeye çalışıyor. Kimi gazetecilik, kimi siyaset, kimi kültür ve medeniyet dersi veriyor.

Milletin anlayacağından şüpheliler ama olsun, zaten millete değil o Davut yıldızlı koltuğa konuşuyorlar. Milyonlarca takipçisi var bu koltuğun, milyonlarca kişi beğeni yağdırıyor bu boş koltuğa. Koltuk da şaşkın; kendisine bu kadar ilgi gösterilmesine akıl sır erdiremiyor. Bu boş koltuğu değerli kılan ne acaba Kendi kendine soruyor; ülkenin gelmiş geçmiş en küfürbaz, en omurgasız, en ahlak yoksunu ve en nefret edilen sözde gazetecisinin zamanında bu koltuğa oturması mı, yoksa Davut yıldızlı dövmeli finansörü mü Kendisini değerli kılan tam olarak hangisi

Evet, bu ülke için önemli ve değerli olanın ne olduğunu uzun yıllardır İsrail sponsorluğundaki medya, akademi, siyaset ve sanat dünyası belirliyor. Yüzlerindeki gülücüğe, kendinden emin bakışlara, olgun sözlere, derin anlamı olan laflara ve hatta tasladıkları ahlak ve namusa aldanmayın; onlar ki, 20 binden fazla Gazzeli çocuğu bile bile, acımadan, kasıtlı şekilde hedef alarak öldüren İsrail Siyonizmi'nin milletin başına dikmeye çalıştığı ahlaksız şaklabanlardır. Yılardır Türkiye'yi İsrail'in arka bahçesi haline getirmek için uğraşıyorlar.