Kaybedilen penaltı savaşı!

Avrupa kupalarında takımımız kalmadı. Oysa Fenerbahçe şu penaltı işini doğru dürüst becerebilseydi, belki de bir ikinci kupaya bile uzanırdık. Neyse gelelim sadede... İsmail Hoca hiç oyuna yeni girmiş gibi olan oyuncuya bu penaltılar attırılır mı Adam daha maçın havası hissetmemiş, üstelik o dakikaya kadar yedek kalarak zaten bozuk plak... Yazık oldu be!

Çürümüş takıma bak Samet kardeş!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu, şimdiki yöneticisi demişti ki, "Bu Beşiktaş çürümüş takım..." Vay be dedik ve lig maçını beklemeye başladık, Takımın başında da Portekizli değil yerli vardı. Ne mi oldu Çürümüş takım top oynadı ve kazandı. Böylece konuşurken dikkatli olacaksınız. Hele hele ülkenin ilk kulübünün yöneticisi iseniz. Bak kupada da ilk maç ikincisi için avantajlı skorla bitti. Kupayı kazanırsan takım hâlâ çürümüş mü olacak

Fenerbahçe kadınları tarih yazıyor!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı kupa üstüne kupa kazanıp duruyor. Hem de içinde yabancısı da olan... Bu büyük başarıda tabii ki oyuncular kadar yabancı hocanın da payı büyük... O hâlde acaba diğer branşlara da böyle ismi olan, önemli hocalar getirilse daha doğru olmaz mı.. Derken Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı da, Eczacıbaşı'nı yenerek ligin şampiyonu oldu. Tabii ki Fenerbahçe ekip olarak rakibinden çok üstündü. Rakip mi Boskoviç olmasa kimi yener ki acaba Ah Melih Ağabey... Nurlar içinde yat!

İmza şov doğru mu

G.Saray beş önemli futbolcusu ile sözleşme yeniledi. Hem de çarpıcı bir şovla... Bunların içinde Muslera da var. Şimdi bu şampiyonluk yarışı için bir doping olur mu Bizim Kadıköy'deki G.Saraylılar bunu sorup duruyor. Bekleyelim görelim diyorum ben de... Öyle ya, ya keyiften yatarlarsa... Ama öyle olmamış meğerse... Tamam Pendikspor rakip olamazdı ama G.Saray takımında ense yapmış adama rastlamadık.

Ali Koç'un hesabına bakın!

Vallahi rahmetli dedesi bunu duysa var ya, aman aman... Fenerbahçe'nin başkanı Ali Bey demişler ki, "10 senede 700 puan topladık ama kupa yok... Bu nasıl iş..." Düşünebiliyor musunuz koca Fenerbahçe'nin başkanı böyle konuşmuş... Demek ki lig tarihinden hiç mi hiç haberi yok... Kupa 103 golle de var, 75 puanla da beyim...