G.Saray kolay kazandı

Bu derbi aslında tek taraflı bir önem taşıyordu. O da G.Saray'ın bu zorlu deplasmanda kazanacağı puanlar üzerineydi. Yani acaba liderliğe yeniden yükselecek miydi, yoksa o en üst basamağı F.Bahçe'ye mi bırakacaktı

Bence bu derbinin futbolunu bir kenara bırakalım benim için önem taşıyan tarafı deplasmana gelen takımın seyircisinin de maçta olmasıydı.

HATALI KADRO TERCİHİ

Beşiktaş, ev sahipliği anlamında bence ilk on birdeki yanlış tercihleri sebebiyle hiç de o özelliği sergileyemedi. G.Saray ise özellikle Barış Alper'in kanadından çok tehlikeli olamadı ama rakibini bir hayli yıprattı ve yordu diyebiliriz. Tabii ben bu yazıyı yazdırana kadar sağ olsun İcardi yine maçta olup olmadığını hiç gösterememişti. Ama G.Saray'ın orta alandaki etkili olamamasına rağmen başarılı savunmasına yardımı dikkati çekti. Tabii ki G.Saray arka dörtlüsünün özellikle göbekte iyi yer tutuşunun da altını çizmek lazım.

BU HOCAYLA OLMAZ

Beşiktaş'ta ise o yerde yine Necip ayakta kalan adamdı. Diğer mevkiler için aynı şeyi söylemek mümkün değildi. İki takımın kalecileri de bana göre yaptıkları kurtarışlarla alkışı hak etti.