Bir Muslera destanı daha...

Galatasaray deplasmanda rakibini ikinci yarıdaki olumlu futbolu ile 3-0 yenip rahat bir nefes aldı. Tamam da bu farklı sonucun asıl mimarı kim idi Hiç tartışmasız kaleci Muslera...

Müthiş kurtarışlarla rakibin maç için umutlanmasını önledi ve tartışmasız bu galibiyetin baş mimarı oldu. Bu arada bu ünlü kaleci sözleşmesini de yenilemiş idi... Bence Galatasaray bu maçı kazanmanın ötesinde yarınlar için de rahat bir nefes aldı.

İsmail Hoca doğruyu buldu da...

Baktım Fenerbahçe, Beşiktaş karşısına Dzeko yerine Batshuayi ile çıkıyor. Ve de bu oyuncu varlığını hemen ispat etti. Şimdi bir soru, acaba İsmail Hoca bundan sonraki ilk maça hangi uç adamı ile çıkacak Haaa bu arada yazmadan edemem, takım yine 65. dakikadan sonra on kişilik rakibi karşısında amansızlık gösterdi. Zaten hep böyle olmuyor mu

Buselerden altın koleksiyonu...

Bizim boksör kızlar Avrupa Şampiyonası'nda altın kazandı. İki Buse isimli yavruların zaferlerini candan kutluyorum. Bir de finalde yendiklerine bakın... İki rakip de Rus idi... Haaa bu arada yine yazmaktan kendimi alıkoyamadım. Kadınlarda boksa hep karşı oldum. Ama bu zaferleri de kutlamak görevimizdir.

Mosturoğlu kazandı da...

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık yarışı vardı geçen hafta. Üç aday oldu bu ünvan için... Ve sonunda da Şekip Mosturoğlu kazandı. Peki başkan adayları arasında kimler vardı Hayretler içinde kaldım adayların konuşması sırasında. Neden mi Sevil Becan da aday olmaz mı Benim kendisi ile ve de Dr. Seher Hanım'la Kalamış'ta uzun bir sohbetim olmuş idi... Ve sonunda da kendilerine "Sakın Ali Koç'la yola çıkmayın, yoksa kulüp zora girer" demiştim. İnanmayan kendisine sorsun!

Cenk hep oynar be!

Şayet sakat ve cezalı değil ise Cenk Tosun bu Beşiktaş takımında direkt oynar. Attığı gol için yazmadım bunu... Yıllara dayanan tecrübesi ve rakibe verdiği rahatsızlık bence ilk plandadır. Serdar Hoca bir de bu Semih'i santrfor gibi oynatmaktan acele vazgeçmelidir.

Aman Arda devam!

Bizim kıymetlimiz Arda Güler, Real Madrid'in 1-0 kazandığı maçın tek golünü klasına yakışır atarak sanki yeniden doğdu. Şimdi merakım odur ki, acaba bundan böyle kaç dakika sahada olacak

Sadık Usta ne güzel yazmış!

Sadık Söztutan kardeşim bizim sporun eski müdürü idi. Sonra daha da yükseğe tırmandı. Neyse, son Trabzonspor-Gaziantep maçının yorumunu okudum. Her şey bir kenara yazının özetinde şu vardı: Trabzon kendi sahasındaki deplasman maçında Nijeryalı golcüsü ile destan yazdı... Başka yeri okumaya gerek var mı Sayın Avcı Hoca siz de okuyun derim.