Fenerbahçe, bu Tedesco'yu getireceğini açıkladığında Türkiye'de işe yaramayacağını söyleyen tek kişi bendim. Bir hafta geçmeden Ömer Üründül dostum da Türkiye'de benimle aynı fikri paylaşan tek kişi oldu. Ve işte acı son. Merakım odur ki bu yanlış, Fenerbahçe'ye kaç milyon avroya mal oldu
Fenerbahçe'de kongre rüzgârıBütün televizyon ve gazeteler, Sadettin Saran ve ekibinin haziran ayındaki kongrede kenara çekileceğini belirtirken bir de baktım ki Mehmet Ali Aydınlar'ın aday olacağına değiniyor. Tarihte bir defa Aziz Yıldırım'a karşı adaylığını koyup kaybetmişti Aydınlar. Bu defa adaylığını koyarsa kazanır mı bilmem ama şayet başkanlık koltuğuna oturursa ben başarılı olmasını beklerim.
Hayırlı olsunGalatasaray, Aslantepe'de çok önemli sportif tesislerin temelini attı. Başkan Özbek de konuyla ilgili geniş bir konuşma yaptı. Yani futbolda şampiyonluk rekoru bir kenarda dururken, böyle bir tesisin temeli de atıldı. Ama futbolun dışındaki diğer branşlarda sanki biraz daha hareketlilik olmalı ve ustalar görev almalı.
Hakikaten Osimhen bu!Galatasaray, tarihî rekabet maçı sonunda kendi saha avantajını kullanıp acaba bu derbide şampiyonluğunu ilan edebilecek miydi Okan Buruk'un özellikle son maçlarda tuhaf on birleri sahaya sürmesi, bunu engellerdi. Ama baktım ki kadro tam olarak sahada. Ve beklendiği üzere Osimhen de altı pasın içinde, hem de iki aksiyonla skor tabelasını açacaktı. Bu oyuncunun yaşı da çok büyük değil. Okan Hoca da göreve devam edecekse acaba bu şampiyonluk sayısı kaça çıkar, merak ediyorum.
Onana ve TrabzonTrabzonspor, Manchester United'dan kaleci Onana'yı kiralamıştı. Tabii ki bu çok önemli bir yatırım oluyordu. Bu kaleci sayesinde Trabzonspor'un kazandığı puanlar da dikkatimizi çekmişti. Kaybedilen son Konyaspor maçı, şampiyonluk rüzgârlarının şiddetli şekilde esmesini tabii ki engelledi. Bakalım bundan sonra Onana'yı nasıl izleyeceğiz
Kupada büyük hüsranBenim her zaman Türkiye Kupası diye andığım kupada, bu sezonun finalinde ne Fenerbahçe ne de Galatasaray olacak. Peki büyüklerden kimler var Trabzonspor, penaltılarla turu atladı. Kaleci Onana da yanlış hatırlamıyorsam üç tane kurtardı. Beşiktaş için çok kolay oldu. Ve ligi terk etmiş olan Sergen Yalçın, 3-0'lık galibiyetle kupaya tutundu diyebiliriz.

24