Tuhaf bir G.Saray

İki beki de çakma bek, forveti kanattan devşirmeydi. Sonuçta zorlanması normaldi...

Maçın skoruna bakmaksızın dün akşamki G.Saray'ın oyuncu yerleşimi, oyuncu görevleri bir hayli tuhaftı. Yani anlamakta gerçekten güçlük çektim. Bir kere iki bek çakmak bekti. Barış önce sağ, sonra sol, Kaan önce sol, sonra sağ bekte! Mertens de bildiğimiz Mertens değildi. Olamazdı da zaten. Orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak arkadan çıkacak toplara kendini gösterip oyun planlaması yapmak yerine alanının solunda dolanıp durdu.

Üç ölü top bitirdi

Tabii ki bu görevler ve bu yerleşim G.Saray'ın futbolunu olumsuz şekilde etkileyecekti, etkiledi de. Bu arada lig sonuncusu İstanbulspor'un sahaya yerleşimi, top kullanışı açık ve net söyleyeyim, övgüye değerdi.

Zaten öne de geçmişlerdi ama sonradan yakalandılar. Nasıl yakalandılar İki ölü topta. Biri penaltı, diğeri frikik. Bu gollerdeki imza Kerem Aktürkoğlu'nundu. Hele hele frikik golü tam bir usta işiydi.
Bu arada bu İstanbulspor, küme düşerse -ki, öyle gözüküyor- yazık olacak.

Tete ne iş yapar

Sonuçta G.Saray bir de ikinci penaltıyı kazanarak İcardi ile maçı garantiye aldı. Yazımı noktalamadan aklıma bir şey geldi. Okan Hoca acaba bu Tete'de ne buluyor