Sutopu maçı

F.Bahçe'nin Rizespor ile deplasmanda oynayacağı bu maç, neredeyse bir havuzda geçti. Ve bir saniye bile durmayan yağmur, o zemini daha da ağırlaştıracaktı. Demek ki böyle bir oyunda teknik bir plan yerine daha akılcı bir uygulama istiyordu. İşte buradan bakınca Rizespor'un ilk yarıdaki toplamda bir 15 dakikalık oyun tam bu sahaya göreydi. Yani sahip olunan toplar, uzun şekilde rakip savunmanın arkasına atılacaktı.

F,Bahçe ise alıştığımız klasikle yine al sana ver bana ile oyuna devam ediyordu. Hâl böyle olunca devreyi Rizespor 1-0 önde bitirdi.

Değişiklikten sonra...

İkinci yarıda İsmail Kartal'ın değişikliklerinden Krunic'i çıkarışına hiçbir lafım yoktu ama ikinci santrfora dönüşü sanki tuhaftı. Cengiz Ünder'in attığı gollere acaba F.Bahçe daha ne kadar kanacaktı İşte bu anlamda İrfan Can'ın ilk on birde yer almayışı garipti de, sonradan oyuna girişi bayağı rötarlıydı.
Tabii ki bir hayret verici tutumu daha vardı İsmail Hoca'nın. Daha önce kiraya verilen Serdar Dursun, tekrar kadroya dâhil edilmişti ve bu oyunda yürüyerek oynayan Szymanski'nin yerine sahaya sürüldü. İşte futbolun tuhaf ve garip tarafları bunlardır. Bir Rizespor gaflet anında Serdar Dursun, boş kaleye dokunup tabelaya beraberliği getirdi.