Futbol fukaralığı

Anlaşılan o ki, ligin sonuna kadar zirvedeki bu mücadele devam ederse biz doğru dürüst bir futbol maçı izleyemeyeceğiz. Çarpıcı bir örnek sunmak gerekirse dün akşam Kadıköy'deki oyuna 10 üzerinden 3 puanı zor veririm.

Devam edelim...

Bu hakemler özellikle de VAR'da görevli olanlar yine anlaşılan o ki bu zirve yarışının baş başa kafa kafaya devam edebilmesi için gerekeni yapacaklar!
Şu maça bir bakın Allah aşkına... F.Bahçe, 50 bine yakın seyircisi önünde oyunun hiçbir bölümünde organize, iyi hazırlanımş bir pozisyon sunamadı bize. Orta sahada bu Krunic denen pahalı topçu, acaba maç biterken oyuna giren Zajc kadar futbolcu mudur

Ferdi'nin canı çıktı!

Orta saha bu kadar etkisizken doğal olarak Ferdi'nin canı çıktı! Hani biraz da İsmail'in katkısı vardı. Ön tarafta Dzeko her ne kadar çalışmış gibi görünüyorsa da oyundan çıkana kadar etkisini hissettiremedi. Hele ki İrfan Can'ın bir ay süreceği söylenen sakatlığında yeri garantilenen Cengiz acaba böyle mi oynamaya devam edecek.

Karşı tarafa baktığımızda son haftaları övülen peş peşe galibiyetler alan Kasımpaşa'da bence iki tane çok önemli oyuncu vardı. Biri Aytaç, diğeri de Hajradinovic... Dün acaba ikisi de maçta mıydı, baktım baktım göremedim desem yalan olmaz.