Yazar, Süper Lig'in son haftasında lider Galatasaray'ın dışında F.Bahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın başarısız sonuçlar almasını eleştiriyor. Bu durumu, özellikle Tedesco'nun taktik kararları ve teknik adamların istikrarsız seçimleriyle ilişkilendiriyor. Peki çıkrızın kaynağı gerçekten yönetimsel hatalarda mı, yoksa ligin rekabet düzeyinin getirdiği doğal bir dengesizlikte mi yatıyor?
Şampiyonluk yarışında geçtiğimiz günlerde yara alan F.Bahçe, kupada mutlu sona ulaşabilmeyi birinci hedef olarak önüne almıştı. Ama başında o takımın bir teknik adamı vardı ki, hem şaşırtıcı on birler sahaya sürüyor hem de oyuncu değişiklikleriyle bu yanlışlarını katlıyordu. Yine öyle olmak üzereydi son dakikalarda penaltıyla Konyaspor'a elendi. Konyaspor'u tebrik ediyorum.
Barış Alper tebriklerGalatasaray'ın önemli oyuncularından Barış Alper Yılmaz, son galibiyeti bayrakla tur atarak kutladı. Ben bir yazımda hatta ekrandaki bir kısa programımda bu Barış Alper için "Belki o kadar klas değil ama bir Turgay Şeren, bir Metin Oktay ağırlığına Galatasaray'da ulaşacak gibi gözüküyor" demiştim.
Aziz Yıldırım bu!Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu toplantısında saydırdı da saydırdı! Söylediklerinin arasında "Bu oyuncuları nerelerden, kaça aldınız Yazık değil mi paralara Borç da 27,5 milyara çıktı. Artık aklınızı başınıza toplayın" lafları da vardı. Aziz Yıldırım bu, aklına ne geldiyse söyler.
Ederson itiraf ettiFenerbahçe kalecisi Ederson, son kaybedilen puanların faturasını kendisine kesti; açık ve net olarak "Hata bende" dedi. Peki Ederson böyle açık ve net konuşurken Tedesco neler yaptığını itiraf edebildi mi, hayır!
Basketbol harikaBir F.Bahçe-Trabzonspor basketbol maçı seyrettim, açık ve net olarak keyiften dört köşe oldum diyebilirim. Bu maç kaybeden veya kazanan öneminde değildi. Kalitesinde, mücadelesinde, çekişmesinde bir numaraydı. Fenerbahçe 93-90 kazandı ama bu maçın tekrarını defalarca seyretseniz bıkmazsınız.
Sergen Yalçın yenildiBeşiktaş son lig maçında 2-0'dan skoru 2-1'e getirdi ama bitiş düdüğünde puanı yoktu! Zaten Beşiktaş Başkanı da basın toplantılarında ifade ettiği gibi şampiyonluk meselesiyle uğraşmıyor da seneye kuracağı takımda galiba kimlerin kalıp kalmayacağını analiz ediyor.
Tebrikler VakıfbankDefalarca yazdım, hatta ekranda da birkaç kere söyledim; benim takımım voleybolda Vakıfbank'tır. Bendeniz de acizane okul takımında voleybol oynamıştım. İstanbul şampiyonluğum vardı da Türkiye şampiyonluğunu şanssız şekilde kaybetmiştik. Guidetti'nin emek verip çalıştırdığı Vakıfbank, Fenerbahçe ile giriştiği şampiyonluk mücadelesinde hem de beş maçın sonunda kupayı bir kere daha müzesine taşıdı. Sporsevere tavsiyem odur ki, Vakıfbank takımının maçlarını kaçırmayınız...

24