Acınacak bir futbol

Hani ben bir kural koyucu olsam bu maçtaki birer puan var ya onları iptal eder bu iki takımı da puansız yollardım. Böyle bir futbol sergilemek ne koca Beşiktaş'a ne de ev sahibi olan Kayserispor'a yakıştı. O kadar kötü futboldan uzak bir oyundu ki; notlarıma baktım, sadece oyuncu değişiklikleri vardı.

Bu yeniler katkı vermez

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı yeni oyuncuların bu takıma katkı yapabileceklerine, bu maça dikkat kesildikten sonra hiç ihtimal vermiyorum. Kayserispor'da ise Burak Yılmaz'ın teknik direktörlüğe getirilmesi bence can havliyle alınmış bir karar olarak gözüküyor.

Beşiktaş'ta özellikle bizim Çarşılı Gökhan'ın bir türlü sevemediği Necip'e değinmek isterim. Tek hamlelerde o kadar iyi yer tutup kesici oldu ki bu kifayetsiz oyunun Kayserispor tarafından golle süslenmesine engelledi diyebiliriz.

İnsan Gedson'a acıyor

Bu Beşiktaş ile ilgili önemli bir duruma daha değinmek isterim. Benim tanıdığım, bildiğim Gedson bu olamazdı. Bu bir teknik direktör talimatı sonucu ortaya çıktıysa Gedson'a acımamak mümkün değildir. Devam edersek; ey Portekizli hoca! Bu Semih ile niye bu kadar oynuyorsun Bırak bu genci çok faydalı olduğu sol önde oynamaya devam etsin.