Evet, terörist İsrail acilen durdurulmalı!..

Lahey Uluslararası Adalet Divanı, Siyonist İsrail Yönetiminin suratına ilk şamarı indirdi! Ama esas tokadı, soykırım davasını görüşürken vuracak. Bu şamar aslında İsrail'i arkalayan ABD-AB'nin de suratına indirilmiştir!..

Güney Afrika Cumhuriyeti, dünya tarihine adını altın harflerle yazdıracak bir şeyi başardı... İnsan haklarını, insanlık haysiyetini pervasızca çiğneyen İsrail terör devletinin işlediği soykırım suçunu Uluslararası Adalet Divanı nezdinde karara geçirdi. Yani İsrail'in soykırım, katliam ve diğer insanlık suçlarını işlediğine dair sunduğu belgeler, isnat edilen iddiaları "makul seviyede" ispat etti. Ve buna dayanılarak Siyonist İsrail soykırım suçundan yargılanacak. Bu gerçekten tarihî bir hadise ve bu neticeyi ortaya çıkarma şerefi, Güney Afrika Cumhuriyeti'ne ait. Soykırım suçu davasının prosedürü hayli uzun. Dolayısıyla Siyonistlerin Gazze'de işlediği insanlık suçlarından dolayı, hesap vermesi zaman alacak. Ancak bugüne kadarki canavarlığın ortaya koyduğu tablo karşısında, Adalet Divanı, bu felaketin daha büyük boyutlara varmasını önlemek ve telafisi imkânsız sonuçlara meydan vermemek için ihtiyati tedbir kararları aldı. Bu kararlar da çok çok önemli ve terörist devleti hakikaten köşeye sıkıştıracak mahiyette. İsrail'in bahse konu dosyanın reddi yolundaki talebi kabul edilmedi. Ve daha önemlisi de, alınan kararlar 16 üyeli mahkemede, 14'e 2 veya 15'e 1 çoğunlukla alındı ki, bu da çok çok kritik. Hukuk bilgisini hukuki vicdanıyla buluşturamayan iki yargıcın dışında, on dört hâkim, "Terörist İsrail"in Gazze'deki vahşetini çok net şekilde irdeledi ve insani bir felaketin söz konusu olduğunu tespit ve tescil etti.

İsrail'in ika ettiği vahşetlerin ispatı hiç zor değil. Zira bütün dünyanın gözü önünde sergilenen canavarlığın esasen ayrı bir ispata da ihtiyacı yok. Bunu bizzat Siyonist İsrail yöneticilerinin itirafı fazlasıyla ortaya koyuyor zaten. Başta Netanyahu kasabı olmak üzere, Siyonistler, Filistin halkını topyekûn ortadan kaldırma niyet ve hedeflerini her vesileyle açıkça tekrarlıyor. Ve bu itirafları da Adalet Divanı tarafından, isnat edilen suçlar için bir belge olarak kabul edildi... Gazze'de terörist İsrail, insanları kalleşçe öldürmekle yetinmiyor. Onları aç bırakıyor, ilaçsız bırakıyor. En feci muamelelere tabi tutuyor. Bilhassa çocukları hedef alıyor. Aşağılık Siyonist askerin sözlerini milyonlar izlemedi mi "On yaşında bir kız çocuğu öldürdüm. Ama bebek bulamadım. Asıl hedefim bebekler..." diye bütün alçaklığıyla sırıtarak, nasıl bir canavar olduğunu ortaya koymadı mı Savaşta göğüs göğüse çarpışmaktan fareler gibi kaçıyorlar. Hamas savaşçıları karşısında nasıl tir tir titredikleri, köpek gibi inleyip ağladıkları çekilen bazı videolarda bol bol görülüyor. İşte Siyonistler budur. Korkak ve fakat fırsat bulduğunda da bir o kadar acımasız... Gazze'de Siyonist İsrail'in katlettiği insanların sayısı otuz bine dayandı. Bunların yüzde yetmişi çocuk ve kadın. Asgari sekiz-on bin kişi de yıkılan binaların enkazı altında. Onları çıkarıp mezara koyma imkânı bile yok! Yaralı kişi sayısı da yetmiş bine dayandı. Bunların içinde kolu bacağı kopmuş veya başka organlarını kaybetmiş binlerce kişi var. Felaket şu ki, uzun zamandır ameliyatlar anestezi olmadan yapılıyor. Şu fecaate bakar mısınız Ama terörist İsrail devleti özellikle hastaneleri hedef alıyor. Yaralı ve hastaların tedavi olma şartlarını da büsbütün ortadan kaldırıyor.