Semt derbisinde Paşa damgası

Semt Derbisi'nde Kasımpaşa'ya ilk yarıda attığı 3 gol galibiyeti getirdi. Kemal Özdeş, ligin flaş takımı Demirspor'u 2-1 yenen 11'ini dün de bozmadı. İki kaptanı Hajradinovic ve sezonun sürpriz golcüsü Aytaç Kara'yı geniş yetkilerle donatan Özdeş, elindeki kısıtlı kadroyu dün de verimli kullandı, bir teknik adamın takımına verdiği katkıyı gözler önüne serdi.

3'te Ngoy şutladı. Ceccherini, topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1. 6'da Aytaç Kara, Gomis'in pasında topu füzeye çevirdi, 90'a yolladı: 0-2. 34'te Rohden'in topuğu ile uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Aytaç Kara, bu kez füzeyi alt köşeye yolladı: 0-3. 43'te Levent ortaladı, savunmadan çıkıp gelen Ceccherini bu kez topu kafa ile ağlara gönderip, takımına umut aşıladı: 1-3.

Direkler konuştu

52'de Güven vurdu, kaleci Gianniotis çizgiden çıkardı. 54'te Nazım'ın şutu üst direkten auta çıktı, 75'te Serdar Dursun, 76'da Eysseric'in sert şutlarını Gianniotis güçlükle çeldi. 89'da Winck, Biraschi'nin doldurduğu topu kendi kalesine gönderdi, ev sahibini umutlandırdı: 2-3. 901'de Levent ortaladı, Serdar Dursun'un kafa vuruşunda top direkten dışarı çıkınca, ev sahibi beraberlik şansını elinin tersi ile tepmiş oldu.